Childhome wikkeldoeken

Geef je kindje een comfortabele Childhome wikkeldoek. Deze wrapper houdt je kindje lekker warm in de wipstoel, kinderwagen, buggy of autostoeltje. Dankzij de gordelopeningen kun je een Childhome wikkeldoek prima gebruiken in combinatie met een veiligheidstuigje. Childhome wikkeldoeken zijn meestal verkrijgbaar in meerdere kleuren en met verschillende motiefjes. Childhome maakt van gebruik van zachte kleuren die helemaal van deze tijd zijn en ook met veel dingen te combineren zijn. De meeste Childhome wikkeldoeken zijn vanbinnen gevoerd met een andere kleur stof.

Lees meer...

Eigenschappen van een Childhome wikkeldoek

Childhome wikkeldoeken zijn gemaakt van heerlijk zacht materiaal dat goed lucht doorlaat. Dit laatste zorgt ervoor dat je kindje minder snel in een Childhome wrapper zal transpireren. Het gebruikte materiaal bestaat meestal uit een combinatie van katoen en polyester. Wordt de Childhome wrapper vies, dan was je deze gewoon uit in de wasmachine. Meestal is een wasbeurt mogelijk op maximaal 30°C.

Een Childhome wikkeldoek met capuchon

Een Childhome wikkeldoek heeft een capuchon, zodat het hoofdje van je kindje lekker warm blijft. Dit is niet onbelangrijk, want het hoofdje van je kindje is relatief groot. Houd je het hoofdje van je kindje warm, dan koelt ook de rest van het lichaam minder snel af. Onze Childhome wikkeldoeken bestel je eenvoudig online via onze webshop. Online shoppen heeft veel voordelen. Overal, waar je ook bent, en ook na sluitingstijden van onze winkels, zoek jij de shopper van jouw wensen uit. Bij Babypark profiteer je niet alleen van de Laagste Prijsgarantie, maar ook van gratis verzending bij een bestelling vanaf €20,-. Wij bezorgen de Childhome wikkeldoek zo snel mogelijk bij je thuis. Als wij jouw online order en betaling vandaag nog vóór 20.00 uur ontvangen, doen wij de Childhome wikkeldoek meteen op de post. Jij krijgt deze dan morgen al thuisbezorgd. Voorwaarde is wel dat de bestelde wikkeldoek bij ons op voorraad is.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Childhome Jersey Wikkeldeken Leopard

  De Childhome Jersey Wikkeldeken Leopard is een multifunctionele deken dat voor verschillende doeleinden gebruikt kan worden. De wikkeldeken is voorzien van een capuchon en gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  49,95
 • Quick view

  Childhome Jersey Wikkeldeken Gold Dots

  De Childhome Jersey Wikkeldeken Gold Dots is een multifunctionele deken dat voor verschillende doeleinden gebruikt kan worden. De wikkeldeken is voorzien van een capuchon en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  49,95
2 Resultaten