Wikkeldoeken

Een wikkeldoek is heel handig om te hebben. Meestal is een wikkeldoek multifunctioneel. Het ene moment gebruik je deze om je kindje mee af te drogen, het volgende moment als waskussenhoes.

Lees meer...

Nog meer mogelijkheden

En dat is dan nog maar een greep uit de functies die een wikkeldoek kan vervullen. Je kindje kan er bijvoorbeeld op spelen. Een wikkeldoek is ook heel fijn om onderweg te gebruiken, bijvoorbeeld in het autostoeltje of in de buggy. Met een wikkeldoek kan je kindje in het autostoeltje veel fijner slapen. Een wikkeldoek kan ook bescherming geven tegen de zon.

Bijzondere wikkeldoeken

Sommige wikkeldoeken zijn speciaal bedoeld voor het inbakeren van je kindje. Omdat het inbakeren met een gewone doek vaak verkeerd gebeurt, zijn er inbakerdoeken ontworpen die het inbakeren een stuk gemakkelijker maken. Verder verkopen wij wikkeldoeken met een soort capuchon. Deze zijn bedoeld om je kindje na het badderen af te drogen en warm te houden.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Childhome Jersey Wikkeldeken Gold Dots

  De Childhome Jersey Wikkeldeken Gold Dots is een multifunctionele deken dat voor verschillende doeleinden gebruikt kan worden. De wikkeldeken is voorzien van een capuchon en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  54,95
 • Quick view

  Childhome Jersey Wikkeldeken Ochre Stripes

  De Childhome Jersey Wikkeldeken Ochre Stripes is een multifunctionele deken dat voor verschillende doeleinden gebruikt kan worden. De wikkeldeken is voorzien van een capuchon en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  49,95
2 Resultaten