Verzorgingsmandje

Met al die losse flesjes, tubes, kammetjes en andere verzorgingsspulletjes kan het al snel een rommeltje worden. Gelukkig hebben we bij Babypark leuke en praktische verzorgingsmandjes voor in de badkamer of bij de commode zodat alles direct binnen handbereik is. De kamer blijft er zo ook opgeruimd uit zien. In ons assortiment vind je verschillende uitvoeringen die allemaal van hoogwaardige kwaliteit zijn en je tegen de laagste prijsgarantie van Babypark kunt aanschaffen. Vind het verzorgingsmandje voor jouw baby spullen in de webshop van Babypark.

Lees meer...

Assortiment verzorgingmandje baby

Door de verschillende uitvoeringen kun je kiezen voor verzorgingsmandjes voor jouw baby die mooi passen in de rest van jouw interieur. Zo hebben we een leuk mandje van Trixie met elastiekjes aan de binnenzijde en een leuke print op de buitenzijde. Doordat Trixie werkt met verschillende lijnen, kun je kiezen voor een mandje dat qua print perfect aansluit op de andere artikelen binnen deze lijn. Van andere merken als Jollein hebben we mooie mandjes met een gebreide structuur en wasbaar zijn op 30 graden. Naast deze uitvoeringen hebben we nog veel meer modellen en merken als Little Dutch, Koeka en Baby’s only. Zij bieden allemaal verschillende modellen met verschillende kleuren en prints dus de keuze is bijzonder uitgebreid. Het is allemaal te bestellen in ons uitgebreide assortiment.

Verzorgingsmandjes baby bestellen

Bestel ook een handig mandje en breng orde in de chaos van rondslingerende verzorgingsartikelen. Is de totale bestelwaarde 20 euro of meer dan wordt het mandje gratis verzonden. Om het ook razend snel thuis te hebben, bestel je het op een werkdag voor 20:00 uur want dan kan het nog dezelfde dag worden verzonden. Je kunt de uitgebreide collectie natuurlijk ook even komen bekijken in de 10 Babypark megastores die Nederland telt. Je vindt de adresgegevens en openingstijden van een megastore in jouw regio via onze website.

Lees minder...
51 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • Quick view

  Little Dutch Little Goose Commodemandje Klein

  Het Little Dutch Little Goose Commodemandje Klein is het ideale mandje, waarin je de verzorgingsspullen van je kindje kan opbergen. Het mandje is gemaakt van 100% katoen en wasbaar in de wasmachine.
  14,95
 • Quick view

  Little Dutch Little Goose Commodemandje Groot

  Het Little Dutch Little Goose Commodemandje Groot is het ideale mandje, waarin je de verzorgingsspullen van je kindje kan opbergen. Het mandje is gemaakt van 100% katoen en wasbaar in de wasmachine.
  19,95
 • Quick view

  Little Dutch Wild Flowers Commodemandje Klein

  Het Little Dutch Wild Flowers Commodemandje Klein is het ideale mandje, waarin je de verzorgingsspullen van je kindje kan opbergen. Het mandje is gemaakt van 100% katoen en wasbaar in de wasmachine.
  14,95
 • Quick view

  Baby's Only Reef Commodemandje

  Met dit Baby's Only Reef Commodemandje heb je geen last meer van rondslingerende spullen op de commode, zo blijft het opgeruimd en overzichtelijk. Het commodemandje is gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  39,95

  30,56

 • Quick view

  Bamboom Commodemandje Met Rits

  Het stijlvolle Bamboom Commodemandje Met Rits zorgt ervoor dat je alle benodigde verzorgingsspullen van je kindje bij de hand hebt tijdens het badderen of het verschonen. Zo blijft het opgeruimd op de commode.
  28,95
 • Quick view

  Jollein Spring Knit Commodemandje

  Met het Jollein Spring Knit Commodemandje heb je geen last meer van losse spullen op de commode. Het commodemandje is leuk te combineren met andere producten van Jollein en gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  19,95

  17,96

 • Quick view

  Little Dutch Wild Flowers Commodemandje Groot

  Het Little Dutch Wild Flowers Commodemandje Groot is het ideale mandje, waarin je de verzorgingsspullen van je kindje kan opbergen. Het mandje is gemaakt van 100% katoen, dat zacht en comfortabel aanvoelt en is wasbaar in de wasmachine.
  19,95
 • Quick view

  Jollein Corduroy Commodemandje

  Met het Jollein Corduroy Commodemandje heb je geen last meer van losse spullen op de commode. Het commodemandje is leuk te combineren met andere producten van Jollein en gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  17,95

  16,16

 • Quick view

  Little Dutch Pure Commodemandje Klein

  Het Little Dutch Pure Commodemandje Klein is het ideale mandje, waarin je de verzorgingsspullen van je kindje kan opbergen. Het mandje is gemaakt van 100% katoen en wasbaar in de wasmachine.
  14,95
 • Quick view

  Jollein River Knit Commodemandje

  Met het stijlvolle Jollein River Knit Commodemandje heb je geen last meer van losse spullen op de commode. Het mandje is leuk te combineren met andere producten van Jollein en gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  19,95
 • Quick view

  Baby's Only Sparkle Commodemandje

  Met de Baby's Only Sparkle Commodemandje heb je genoeg ruimte voor de losse spulletjes van je kindje. Het mandje is ook leuk als decoratie op de babykamer. Verder is de mand gemaakt van hoogwaardig materiaal.
 • Quick view

  Koeka Runa Commodemandje

  Het Koeka Runa Commodemandje zorgt ervoor dat je alle benodigde verzorgingsspullen van je kindje bij de hand hebt tijdens het badderen of het verschonen. Zo blijft het opgeruimd en overzichtelijk op de commode.
  29,95
 • Quick view

  Baby's Only Flavor Commodemandje

  Met de Baby's Only Flavor Commodemandje heb je genoeg ruimte voor de losse spulletjes van je kindje. Het mandje is ook leuk als decoratie op de babykamer. Verder is de mand gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  39,95
 • Quick view

  Baby's Only Commodemandje Kabel Uni

  Met dit stijlvolle Baby's Only commodemandje Kabel heb je geen last meer van rondslingerende spullen op de commode, zo blijft het heerlijk opgeruimd en overzichtelijk. Gemaakt van hoogwaardige materialen.
 • Quick view

  Bamboom Toilettas

  Met destijlvolle Bamboom Toilettas ben je van alle gemakken voorzien. De toilettas is een verzorgingsmandje en toilettas in één. De toilettas is gemaakt van hoogwaardig materiaal en eenvoudig schoon te maken.
  26,45
 • Quick view

  Baby's Only River Commodemandje

  Met dit Baby's Only River commodemandje dat gemaakt is van zachte materialen heb je geen last meer van rondslingerende spullen op de commode, zo blijft het opgeruimd en overzichtelijk.

  Normale prijs: 44,95

  Special Price 28,67

 • Quick view

  Bebe-Jou Leopard Opvouwbare Verzorgingsmand Pink

  Met deze Bebe-Jou Leopard Opvouwbare Verzorgingsmand Pink heb je geen last meer van rondslingerende spullen op de commode, zo blijft het opgeruimd en overzichtelijk. Gemaakt van stevig en hoogwaardig materiaal.
  14,99
 • Quick view

  Luma Paper Boats Verzorgingsmand

  Met deze Luma Paper Boats Verzorgingsmand heb je geen last meer van rondslingerende spullen op de commode, zo blijft het opgeruimd en overzichtelijk. Gemaakt van stevig en hoogwaardig materiaal.
  14,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Velvet Mellow Verzorgingsmand Rose

  Met deze Bebe-Jou Velvet Mellow Verzorgingsmand Rose heb je geen last meer van rondslingerende spullen op de commode, zo blijft het opgeruimd en overzichtelijk. Gemaakt van stevig en hoogwaardig materiaal.
  14,99
 • Quick view

  Luma Lovely Sky Verzorgingsmand

  Met deze Luma Lovely Sky Verzorgingsmand heb je geen last meer van rondslingerende spullen op de commode, zo blijft het opgeruimd en overzichtelijk. Gemaakt van stevig en hoogwaardig materiaal.
  14,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Rainbow Sky Opvouwbare Verzorgingsmand

  Met deze Bebe-Jou Rainbow Sky Opvouwbare Verzorgingsmand heb je geen last meer van rondslingerende spullen op de commode, zo blijft het opgeruimd en overzichtelijk. Gemaakt van stevig en hoogwaardig materiaal.
  14,99
 • Quick view

  Baby's Only Marble Commodemandje

  Met de Baby's Only Marble Commodemandje heb je genoeg ruimte voor de losse spulletjes van je kindje. Het mandje is ook leuk als decoratie op de babykamer. Verder is de mand gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  Normale prijs: 34,95

  Special Price 22,72

 • Quick view

  Koeka Vigo Commodemandje

  Het Koeka Vigo Commodemandje zorgt ervoor dat je alle benodigde verzorgingsspullen van je kindje bij de hand hebt tijdens het badderen of het verschonen. Zo blijft het opgeruimd en overzichtelijk op de commode.

  29,95

  23,96

 • Quick view

  Bebe-Jou Sparkle Verzorgingsmand Blue

  Met deze Bebe-Jou Sparkle Verzorgingsmand Blue heb je geen last meer van rondslingerende spullen op de commode, zo blijft het opgeruimd en overzichtelijk. Gemaakt van stevig en hoogwaardig materiaal.
  14,99
51 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
Trustpilot