16 Resultaten
 • Quick view

  Laessig Glama Lama Beker

  De Laessig Glama Lama Beker zorgt er voor dat je kindje leert drinken uit een beker. Dankzij de oortjes kan je kindje de beker goed vast houden. Verder is de beker gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  7,95
 • Quick view

  Laessig Little Water Dinerset Whale

  Met de Laessig Little Water Dinerset Whale beleeft je kindje meer plezier tijdens het eten. Deze uitgebreide dinerset is gemaakt van duurzame materiaal en bestaat uit een bordje, kommetje, mokje en lepeltje.
  21,95
 • Quick view

  Laessig Little Water Dinerset Swan

  Met de Laessig Little Water Dinerset Swan beleeft je kindje meer plezier tijdens het eten. Deze uitgebreide dinerset is gemaakt van duurzame materiaal en bestaat uit een bordje, kommetje, mokje en lepeltje.
  21,95
 • Quick view

  Laessig Little Chums Beker

  Deze Laessig Little Chums Beker is gemaakt voor kinderen die zelfstandig willen leren drinken. De drinktuit maakt het nog eenvoudiger. Met een leuke print op de voorzijde maakt het tot een vrolijke beker.
  6,95
 • Quick view

  Laessig Uni Mokken 2 Stuks

  Met deze Laessig Uni Mokken 2 Stuks kan je kindje zelfstandig leren drinken. De mokken zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan je leuk combineren met bordjes en bestek van Laessig.
  11,95
 • Quick view

  Laessig Little Spookies Beker

  Deze Laessig Little Spookies Beker is gemaakt voor kinderen die zelfstandig willen leren drinken. De drinktuit maakt het nog eenvoudiger. Met een leuke print op de voorzijde maakt het tot een vrolijke beker.
  6,95
 • Quick view

  Laessig Glama Lama Bamboo Mok

  De Laessig Glama Lama Bamboo Mok is een leuke mok voor je kindje. De mok heeft een vrolijk design en is gemaakt van duurzaam materiaal. Het mokje van Laessig mag na gebruik gewoon in de vaatwasser.
  5,95
 • Quick view

  Laessig Little Water Beker Swan

  De Laessig Little Water Beker Swan zorgt er voor dat je kindje leert drinken uit een beker. Dankzij de oortjes kan je kindje de beker goed vast houden. Verder is de beker gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  7,95
 • Quick view

  Laessig Lela Beker

  Deze Laessig Lela Beker is gemaakt voor kinderen die zelfstandig willen leren drinken. De drinktuit maakt het nog eenvoudiger. Met een leuke print op de voorzijde maakt het tot een vrolijke beker.
  5,95
 • Quick view

  Laessig Little Water Mok Swan

  Met deze Laessig Little Water Mok Swan kan je kindje zelfstandig leren drinken. De stijlvolle mok is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan je leuk combineren met bordjes en bestek van Laessig.
  5,95
 • Quick view

  Laessig Little Tree Beker Fox

  Deze Laessig Little Tree Beker Fox is gemaakt voor kinderen die zelfstandig willen leren drinken. De drinktuit maakt het nog eenvoudiger. Met een leuke print op de voorzijde maakt het tot een vrolijke beker.
  6,95
 • Quick view

  Laessig More Magic Beker

  Deze Laessig More Magic Beker is gemaakt voor kinderen die zelfstandig willen leren drinken. De drinktuit maakt het nog eenvoudiger. Met een leuke print op de voorzijde maakt het tot een vrolijke beker.
  6,95
 • Quick view

  Laessig Little Water Mok Whale

  Met deze Laessig Little Water Mok Whale kan je kindje zelfstandig leren drinken. De stijlvolle mok is gemaakt van hoogwaardig materiaal en kan je leuk combineren met bordjes en bestek van Laessig.
  5,95
 • Quick view

  Laessig Little Water Beker Whale

  De Laessig Little Water Beker Whale zorgt er voor dat je kindje leert drinken uit een beker. Dankzij de oortjes kan je kindje de beker goed vast houden. Verder is de beker gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  7,95
 • Quick view

  Laessig Glama Lama Bamboo Dinerset

  Met de Laessig Glama Lama Bamboo Dinerset beleeft je kindje meer plezier tijdens het eten. Deze uitgebreide dinerset is gemaakt van duurzame materialen en bestaat uit een bordje, kommetje, mokje en lepeltje.
  24,95
 • Quick view

  Laessig Starlight Mok Olive

  De Laessig Starlight Mok Olive is een leuke mok voor je kindje. De mok heeft een vrolijk design en is gemaakt van duurzaam materiaal. Het mokje van Laessig mag na gebruik gewoon in de vaatwasser.
  4,25
16 Resultaten