33 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Laessig Little Chums Sippy Cup

  Deze Laessig Little Chums Sippy Cup is gemaakt voor kinderen die zelfstandig willen leren drinken. De drinktuit maakt het nog eenvoudiger. Met een leuke print op de voorzijde maakt het tot een vrolijke beker.
  13,95
 • Quick view

  Laessig Tiny Farmer Sheep / Goose Mok

  Deze mooie Laessig Tiny Farmer Sheep / Goose Mok is een leuke beker voor je kindje. De mok heeft een vrolijk design en is gemaakt van hoogwaardig materiaal. Het mokje van Laessig mag na gebruik in de vaatwasser.
  8,95
 • Quick view

  Laessig Garden Explorer Dinerset Porselein

  Met de Laessig Garden Explorer Dinerset Porselein beleeft je kindje meer plezier tijdens het eten. Deze uitgebreide dinerset is gemaakt van porselein en bestaat uit een bordje, kommetje en mokje.
  31,95
 • Quick view

  Laessig Little Chums Beker Dog

  Deze Laessig Little Chums Beker Dog is gemaakt voor kinderen die zelfstandig willen leren drinken. De drinktuit maakt het nog eenvoudiger. De leuke print op de voorzijde zorgt voor een vrolijke beker.
  5,95
 • Quick view

  Laessig Little Water Beker Whale

  Deze Laessig Little Water Beker Whale is gemaakt voor kinderen die zelfstandig willen leren drinken. De drinktuit maakt het nog eenvoudiger. De leuke print op de voorzijde zorgt voor een vrolijke beker.
  7,95
 • Quick view

  Laessig Little Chums Beker Cat

  Deze Laessig Little Chums Beker Cat is gemaakt voor kinderen die zelfstandig willen leren drinken. De drinktuit maakt het nog eenvoudiger. De leuke print op de voorzijde zorgt voor een vrolijke beker.
  5,95
 • Quick view

  Laessig Little Water Mok Swan

  Deze mooie Laessig Little Water Mok Swan is een leuke beker voor je kindje. De mok heeft een vrolijk design en is gemaakt van hoogwaardig materiaal. Het mokje van Laessig mag na gebruik in de vaatwasser.
  6,95
 • Quick view

  Laessig Little Chums Dinerset Mouse

  Met deze stijlvolle en handige Laessig Little Chums Dinerset Mouse beleeft je kindje meer plezier tijdens het eten. Deze dinerset is gemaakt van hoogwaardig materiaal en bestaat uit een bordje, kommetje, mokje en een lepel.
  19,95
 • Quick view

  Laessig Cellulose Uni Beker

  Deze Laessig Cellulose Uni Beker Powder Pink wordt geleverd inclusief tuitdeksel. Verder beschikt de beker over een antislipring aan de onderkant van de tuitbeker. Vaatwasmachine- en magnetron bestendig.
  8,95
 • Quick view

  Laessig Tiny Farmer Sheep / Goose Mok Blue

  Deze Laessig Tiny Farmer Sheep / Goose Mok Blue is een leuke beker voor je kindje. De mok heeft een vrolijk design en is gemaakt van hoogwaardig materiaal. Het mokje van Laessig mag na gebruik in de vaatwasser.
  6,95
 • Quick view

  Laessig Tiny Farmer Sheep / Goose Beker Blue

  Deze Laessig Tiny Farmer Sheep / Goose Beker Blue is gemaakt voor kinderen die zelfstandig willen leren drinken. De drinktuit maakt het nog eenvoudiger. De leuke print op de voorzijde zorgt voor een vrolijke beker.
  7,95
 • Quick view

  Laessig Little Chums Dinerset Cat

  Met deze stijlvolle en handige Laessig Little Chums Dinerset Cat beleeft je kindje meer plezier tijdens het eten. Deze dinerset is gemaakt van hoogwaardig materiaal en bestaat uit een bordje, kommetje, mokje en een lepel.
  19,95
 • Quick view

  Laessig Garden Explorer Mok

  Deze mooie Laessig Garden Explorer Mok is een leuke beker voor je kindje. De mok heeft een vrolijk design en is gemaakt van hoogwaardig materiaal. Het mokje van Laessig mag na gebruik in de vaatwasser.
  6,95
 • Quick view

  Laessig Little Chums Beker Mouse

  Deze Laessig Little Chums Beker Mouse is gemaakt voor kinderen die zelfstandig willen leren drinken. De drinktuit maakt het nog eenvoudiger. De leuke print op de voorzijde zorgt voor een vrolijke beker.
  5,95
 • Quick view

  Laessig Little Water Beker Swan

  Deze Laessig Little Water Beker Swan is gemaakt voor kinderen die zelfstandig willen leren drinken. De drinktuit maakt het nog eenvoudiger. De leuke print op de voorzijde zorgt voor een vrolijke beker.
  8,95
 • Quick view

  Laessig Little Water Mok Whale

  Deze mooie Laessig Little Water Mok Whale is een leuke beker voor je kindje. De mok heeft een vrolijk design en is gemaakt van hoogwaardig materiaal. Het mokje van Laessig mag na gebruik in de vaatwasser.
  6,95
 • Quick view

  Laessig Little Forest Mok

  De Laessig Little Forest Mok beschikt over een vrolijke print. Met deze stijlvolle Little Forest mok kan je kindje zelfstandig leren drinken. Verder is de mok geschikt voor in de vaatwasser en de magnetron.

  6,95

  5,91

 • Quick view

  Laessig Cellulose Little Forest Beker

  Deze Laessig Cellulose Little Forest Beker wordt geleverd inclusief tuitdeksel. Verder beschikt de beker over een antislipring aan de onderkant van de tuitbeker. Vaatwasmachine- en magnetron bestendig.

  8,95

  7,61

 • Quick view

  Laessig Tiny Farmer Sheep / Goose Mok Naturel

  Deze Laessig Tiny Farmer Sheep / Goose Mok Naturel is een leuke beker voor je kindje. De mok heeft een vrolijk design en is gemaakt van hoogwaardig materiaal. Het mokje van Laessig mag na gebruik in de vaatwasser.
  6,95
 • Quick view

  Laessig Little Forest Dinerset

  De Laessig Little Forest Fox Dinerset is voorzien van een vrolijke print. Verder is het stijlvolle dinerset geschikt voor in de magnetron en vaatwasser. Voorzien van een anti-slip rand aan de onderkant.
  21,95
 • Quick view

  Laessig Tiny Farmer Sheep / Goose Dinerset Porselein

  Met deze stijlvolle Laessig Tiny Farmer Sheep / Goose Dinerset Porselein beleeft je kindje meer plezier tijdens het eten. Deze dinerset is gemaakt van porselein en bestaat uit een bordje, kommetje en mokje.
  31,95
 • Quick view

  Laessig Little Chums Dinerset Dog

  Met deze stijlvolle en handige Laessig Little Chums Dinerset Dog beleeft je kindje meer plezier tijdens het eten. Deze dinerset is gemaakt van hoogwaardig materiaal en bestaat uit een bordje, kommetje, mokje en een lepel.
  19,95
 • Quick view

  Laessig Little Water Dinerset Whale

  Met de Laessig Little Water Dinerset Whale beleeft je kindje meer plezier tijdens het eten. Deze dinerset is gemaakt van hoogwaardig materiaal en bestaat uit een bordje, kommetje, mokje en een lepel.
  19,95
 • Quick view

  Laessig Tiny Farmer Sheep / Goose Dinerset Blue

  Met de Laessig Tiny Farmer Sheep / Goose Dinerset Blue beleeft je kindje meer plezier tijdens het eten. Deze dinerset is gemaakt van hoogwaardig materiaal en bestaat uit een bordje, kommetje, mokje en een lepel.
  19,95
33 Resultaten
 1. 1
 2. 2
Trustpilot