Little Dutch drinkbekers en antilekbekers

Geef je kindje een handige Little Dutch drinkbeker of antilekbeker. Op deze pagina vind je ons complete assortiment Little Dutch drinkbekers en antilekbekers. Al deze bekers zijn van goede kwaliteit en zien er heel stijlvol uit. Lees meer...

Little Dutch antilekbekers

Aan een Little Dutch antilekbeker zit meestal een antilekventiel. Hierdoor loopt er een drinken uit de beker als je deze op de kop houdt. Veel Little Dutch antilekbekers zijn ook bruikbaar als je kindje ouder is. Je haalt dan gewoon het deksel met antilekventiel eraf.

Little Dutch drinkbekers en serviesjes

Uit een mooie Little Dutch drinkbeker wil je kindje wel drinken! Deze drinkbekers zijn ook heel praktisch. Ze vallen niet kapot en zijn bestand tegen de vaatwasser. Sommige Little Dutch drinkbekers zijn een onderdeel van een compleet serviesje voor je kindje. Zo’n serviesje is aan te raden. Je hebt dan ook meteen een diep bordje, een plat bordje en een vork en lepel voor je kindje, en dat allemaal in dezelfde stijl.Lees minder...
22 Resultaten
 • Quick view

  Little Dutch Spring Flowers Drinkfles

  Deze stijlvolle en handige Little Dutch Spring Flowers Drinkfles is ideaal voor als je kindje naar school gaat. Bij deze drinkfles heeft je kindje geen hulp nodig bij het drinken. Verder is de beker vrij van BPA.
  10,99
 • Quick view

  Little Dutch Flowers & Butterflies Dinerset 6-Delig

  Met de Little Dutch Flowers & Butterflies Dinerset 6-Delig beleeft je kindje meer plezier met eten. Deze dinerset is gemaakt van hoogwaardig materiaal en bestaat uit een bordje, kommetje, beker en een bestekset.
  24,99
 • Quick view

  Little Dutch Sailors Bay Rietjesbeker

  Deze stijlvolle Little Dutch Sailors Bay Rietjesbeker zijn ideaal om je kindje te leren drinken. De beker met rietje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is geschikt voor in de vaatwasser en magnetron.
  12,99
 • Quick view

  Little Dutch Ocean Schoolbeker Blue

  Deze mooie Little Dutch Ocean Schoolbeker Blue is ideaal voor als je kindje naar school gaat. De beker kan eenvoudig geopend en dichtgedraaid worden met de kleine kinderhandjes. Verder is de beker vrij van BPA.
  9,99
 • Quick view

  Little Dutch Flowers & Butterflies Rietjesbeker

  Deze stijlvolle Little Dutch Flowers & Butterflies Rietjesbeker zijn ideaal om je kindje te leren drinken. De beker met rietje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is geschikt voor in de vaatwasser en magnetron.
  12,99
 • Quick view

  Little Dutch Sailors Bay Dinerset 6-Delig

  Met de Little Dutch Sailors Bay Dinerset 6-Delig beleeft je kindje meer plezier met eten. Deze dinerset is gemaakt van hoogwaardig materiaal en bestaat uit een bordje, kommetje, beker en een bestekset.
  24,99
 • Quick view

  Little Dutch Sailors Bay Antilek Beker Met Handvat

  De Little Dutch Sailors Bay Antilek Beker Met Handvat is een handige beker die de overgang van fles naar beker eenvoudiger maakt. De beker is gemaakt van BPA vrij materiaal en te gebruiken vanaf ongeveer 6 maanden.
  12,99
 • Quick view

  Little Dutch Sailors Bay Dinerset 3-Delig

  Met de stijlvolle Little Dutch Sailors Bay Dinerset 3-Delig beleeft je kindje meer plezier tijdens het eten. Deze dinerset is gemaakt van hoogwaardig materiaal en bestaat uit een bordje, kommetje en een beker.
  22,99
 • Quick view

  Little Dutch Little Goose Schoolbeker

  Deze mooie Little Dutch Little Goose Schoolbeker is ideaal voor als je kindje naar school gaat. De beker kan eenvoudig geopend en dichtgedraaid worden met de kleine kinderhandjes. Verder is de beker vrij van BPA.
  9,99
 • Quick view

  Little Dutch Ocean Drinkfles Blue

  Deze stijlvolle en handige Little Dutch Ocean Drinkfles Blue is ideaal voor als je kindje naar school gaat. Bij deze drinkfles heeft je kindje geen hulp nodig bij het drinken. Verder is de beker vrij van BPA.
  10,99
 • Quick view

  Little Dutch Flowers & Butterflies Antilek Beker Met Handvat

  De Little Dutch Flowers & Butterflies Antilek Beker Met Handvat is een handige beker die de overgang van fles naar beker eenvoudiger maakt. De beker is gemaakt van BPA vrij materiaal en te gebruiken vanaf 6 maanden.
  12,99
 • Quick view

  Little Dutch Sailors Bay 360° Beker

  Met de Little Dutch Sailors Bay 360° Beker is knoeien verleden tijd. Door de nauwsluitende bekerrand kan je kindje zonder te knoeien zijn beker leegdrinken. De beker is gemaakt van BPA-vrij materiaal.
  12,99
 • Quick view

  Little Dutch Flowers & Butterflies Dinerset 3-Delig

  Met de Little Dutch Flowers & Butterflies Dinerset 3-Delig beleeft je kindje meer plezier tijdens het eten. Deze dinerset is gemaakt van hoogwaardig materiaal en bestaat uit een bordje, kommetje en een beker.
  22,99
 • Quick view

  Little Dutch Little Goose Drinkfles

  Deze stijlvolle Little Dutch Little Goose Drinkfles is ideaal voor als je kindje naar school gaat. Bij deze drinkfles heeft je kindje geen hulp nodig bij het drinken. Verder is de beker vrij van BPA.
  10,99
 • Quick view

  Little Dutch Spring Flowers Pop-Up Drinkfles + Lunchbox

  Deze mooie Little Dutch Spring Flowers Pop-Up Drinkfles + Lunchbox is een ideale voor als je kindje naar school gaat. Zo kan je kindje zijn/haar lunch of drinken gemakkelijk meenemen voor onderweg. Vrij van BPA.
  18,98
 • Quick view

  Little Dutch Spring Flowers Schoolbeker

  Deze mooie Little Dutch Spring Flowers Schoolbeker is ideaal voor als je kindje naar school gaat. De beker kan eenvoudig geopend en dichtgedraaid worden met de kleine kinderhandjes. Verder is de beker vrij van BPA.
  9,99
 • Quick view

  Little Dutch Sailors Bay Kinderglas

  Met deze Little Dutch Sailors Bay Kinderglas leert jouw kindje hoe hij of zij zelfstandig uit een glas kan drinken. Het glas is voorzien van een stijlvol ontwerp en veilig te gebruiken voor je kindje.
  3,99
 • Quick view

  Little Dutch Flowers & Butterflies 360° Beker

  Met de Little Dutch Flowers & Butterflies 360° Beker is knoeien verleden tijd. Door de nauwsluitende bekerrand kan je kindje zonder te knoeien zijn beker leegdrinken. De beker is gemaakt van BPA-vrij materiaal.
  12,99
 • Quick view

  Little Dutch Flowers & Butterflies Kinderglas

  Met deze Little Dutch Flowers & Butterflies Kinderglas leert jouw kindje hoe hij of zij zelfstandig uit een glas kan drinken. Het glas is voorzien van een stijlvol ontwerp en veilig te gebruiken voor je kindje.
  3,99
 • Quick view

  Little Dutch Spring Flowers Schoolbeker + Lunchbox

  Deze mooie Little Dutch Spring Flowers Schoolbeker + Lunchbox is een ideale voor als je kindje naar school gaat. Zo kan je kindje zijn/haar lunch of drinken gemakkelijk meenemen voor onderweg. Vrij van BPA.
  17,98
 • Quick view

  Little Dutch Little Goose Lunchbox

  Deze mooie Little Dutch Little Goose Lunchbox is ideaal voor als je kindje naar school gaat. Zo kan je kindje zijn/haar lunch of snacks gemakkelijk meenemen voor onderweg. Verder is de lunchbox vrij van BPA.
  9,99
 • Quick view

  Little Dutch Ocean Lunchbox Blue

  Deze mooie Little Dutch Ocean Lunchbox Blue is ideaal voor als je kindje naar school gaat. Zo kan je kindje zijn/haar lunch of snacks gemakkelijk meenemen voor onderweg. Verder is de lunchbox vrij van BPA.
  9,99
22 Resultaten
Trustpilot