Warmtekruik baby

Om jouw kindje er letterlijk warmpjes bij te laten liggen kan de inzet van een warmwaterkruik voor de baby worden gebruikt. Wanneer jouw kindje nog niet zijn of haar temperatuur kan vasthouden biedt een dergelijke baby warmtekruik een goede oplossing. Bij Babypark kun je zo’n kruik uiteraard ook aanschaffen. Daarnaast hebben we ook een zeer ruime keuze in kruikenzakjes waardoor elke kruik er meteen hip uitziet. Bekijk ons assortiment en bestel jouw warmtekruik voor de baby en kruikzakjes eenvoudig via onze webshop.

Lees meer...

Assortiment baby warmwaterkruik

Kies bijvoorbeeld voor de kwalitatief hoogwaardige aluminium warmwaterkruik voor de baby van ons eigen merk. Deze voordelige kruik is eenvoudig in gebruik. Je vult hem met water van 60 tot 100 graden en plaatst het in een kruikenzakje. Voldoet één kruik niet dan kun je ook twee kruiken plaatsen. Zorg dat de dop goed is dichtgedraaid en plaats de kruik voor deze zekerheid naar beneden zodat het bij eventueel lekken niet naar jouw kindje stroomt. Deze kruik gebruik je in combinatie met een kruikenzakje. Een kruikje zonder dop en die ook niet gevuld hoeft te worden is de Zensy kruik. Die laad je eenvoudig op binnen 6 minuten voor het afgeven van 5 uur natuurlijke warmte. Met een baby warmtekruik kun je het bedje lekker voorverwarmen of op medisch advies en toezicht jouw kindje direct te verwarmen. Zo kan jouw kindje lekker warm en comfortabel slapen.

Bestellen warmtekruik baby

Wil je dat jouw kindje er morgen al lekker warm bij ligt? Bestel dan op een werkdag voor 20:00 uur zodat we het meteen dezelfde dag nog kunnen verzenden. Door onze grote voorraden kunnen we vaak direct uit voorraad leveren. Is jouw totale bestelwaarde 20 euro of meer dan is de thuisbezorging gratis. Je kunt ons assortiment ook komen bewonderen in een van onze megastores. Zie onze website voor de adresgegevens en openingstijden.

Lees minder...
4 Resultaten
 • Quick view

  KipKep Eco Bee Special Warmtekussen

  Het KipKep Eco Bee Special Warmtekussen is het ideale hulpmiddel om de darmkrampjes van je kindje te verminderen. Het warmtekussen is gemaakt van hoogwaardig materiaal en ziet er ook nog eens vrolijk uit!
  25,95
 • Quick view

  KipKep Rocky Warmtekussen Rusty Spice

  Het KipKep Rocky Warmtekussen Rusty Spice is het ideale hulpmiddel om de darmkrampjes van je kindje te verminderen. Het warmtekussen is gemaakt van hoogwaardig materiaal en ziet er ook nog eens vrolijk uit!
  23,95
 • Quick view

  Doomoo Rabbit Snoogy Kussen

  Het Doomoo Rabbit Snoogy Kussen is het ideale warmtekussen om je kindje warm te houden en het werkt nog ontspannend ook! De Snoogy is gemaakt van velours en gevuld met lijnzaad dat opwarmbaar is in de magnetron.
  26,-
 • Quick view

  Doomoo Snoogy Dog Opwarmkussen

  De Doomoo Snoogy Dog Opwarmkussen is het ideale warmtekussen om je kindje warm te houden.! De Snoogy is gemaakt van hoogwaardig materiaal en gevuld met lijnzaad, dat opwarmbaar is in de magnetron.
  22,-
4 Resultaten
Trustpilot