Wiegmatras 40 x 90

Voor het wiegje kun je bij Babypark ook een passend wiegmatras van 40 x 90 cm kopen. Wil je dat jouw kindje er heerlijk comfortabel bij ligt in het wiegje dan zijn er verschillende matrassen te bestellen vanuit de webshop van Babypark. Misschien kwam het wiegje met een standaard matras van 40 x 90 cm maar is die niet bijzonder comfortabel te noemen. Of misschien is het aan vervanging toe of heb je net een wiegje gekocht zonder matras. In die gevallen kun je natuurlijk altijd een los matras bestellen uit ons assortiment. Kijk welk wiegmatras van 40 x 90 cm het beste past bij jouw wensen en bestel eenvoudig uit onze webshop.

Lees meer...

40x90 cm wiegmatras assortiment

Zo hebben we een matras dat is gemaakt van polyether met een wasbaar tijk (30 graden). Een zeer voordelig matras dat gemaakt is van hoogwaardig materiaal en een dikte heeft van 7cm. Polyether biedt niet dezelfde ventilerende eigenschappen als bijvoorbeeld koudschuim. Wil je een wiegmatras van 40 x 90 dat de warmte beter afvoert en een betere ondersteuning biedt? Dan zijn de matrassen van Aerosleep een goede optie. Duurder dan de matras van polyether maar het regelt de temperatuur van jouw baby wel beter door de geavanceerde honinggraatstructuur. Met de bijbehorende matrasbeschermer zorg je er tevens voor dat vocht meteen via de luchtlaag in de absorberende laag terecht komt. De bijbehorende matrasbeschermer houdt niet alleen het 40 x 90 wiegmatras schoon maar biedt jouw baby ook bescherming tegen bacteriën en allergenen. Het is te wassen op 60 graden en is als set met een Aerosleep matras te bestellen of los.

Wiegmatras 40 x 90 bestellen

Op ons hele assortiment bieden wij een laagsteprijsgarantie zodat je nooit teveel betaald voor een wiegmatras. Is het op voorraad en wordt het voor 20:00 uur besteld, dan versturen we het dezelfde dag nog. Bestellingen van 20 euro of meer worden gratis verstuurd. In onze 10 megastores kun je uiteraard ook terecht voor al onze artikelen.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Puck Moonlight Matras 40 x 90 cm

  Op dit Puck Moonlight Matras 40 x 90 cm zal je kindje aangenaam slapen in de wieg. Het matras is gemaakt van polyether, beschikt over een matrasdikte van 7 cm en goedgekeurd volgens de Europese norm.

  39,-

  34,99

 • Quick view

  Aerosleep Matras Evolution Pack 40 x 90 cm

  Met het Aerosleep Evolution Pack 40 x 90 cm zal je kindje veilig en comfortabel van de nachtrust genieten. Het Evolution Pack bestaande uit een matras en beschermer zijn gemaakt van duurzame materialen, biedt ondersteuning aan de rug van je kindje en beschikt over een 3D-honingraatstructuur.
  84,95
2 Resultaten
Trustpilot