4Moms wipstoel accessoires

Maak jouw 4moms wipstoeltje compleet met 4moms wipstoel accessoires. Je wipstoeltje is dan nóg mooier en geeft je kindje meer comfort. Op deze pagina vind je alle 4moms wipstoel accessoires uit ons assortiment.

Lees meer...

Zachte inleg voor 4moms wipstoeltje

Om het wipstoeltje 4moms mamaRoo extra comfort te geven, kun je deze aanvullen met een zachte inleg, de 4moms mamaRoo Snug. Deze inleg is meestal verkrijgbaar in twee varianten: de Classic en de Plus variant. De 4moms mamaRoo Snug is niet alleen een fijne, comfortabele 4moms wipstoel accessoire, maar ook een mooie decoratie.

4moms wipstoel accessoires in allerlei kleuren

Onze 4moms wipstoel accessoires zijn verkrijgbaar in leuke stofjes met hippe kleuren. Soms kun je uit meerdere stofjes kiezen. Bekijk deze pagina voor ons actuele aanbod. Bestel vandaag nog een mooie 4moms wipstoel accessoire online via onze webshop en maak gebruik van onze aantrekkelijk bezorgservice!Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  4moms Snug Stoelverkleiner Cool Mesh

  De 4moms Snug Stoelverkleiner Cool Mesh is geschikt voor zowel de mamaRoo als de rockaRoo en biedt je pasgeboren baby extra comfort. De snug is omkeerbaar en heeft aan beide zijden een andere print.

  49,95

  44,90

 • Quick view

  4moms Snug Stoelverkleiner Grijs / Wit

  De 4moms Snug Stoelverkleiner is geschikt voor zowel de mamaRoo als de rockaRoo en biedt je pasgeboren baby extra comfort. De snug is omkeerbaar en heeft aan beide zijden een moderne print.

  44,95

  38,21

2 Resultaten
Trustpilot