Nuna wipstoel accessoires

Maak jouw Nuna wipstoel compleet met Nuna wipstoel accessoires. Op deze pagina vind je ons complete assortiment Nuna wipstoel accessoires. Sommige accessoires geven je kindje meer speelplezier, andere zijn vooral bedoeld voor meer comfort. Lees meer...

Nuna wipstoel accessoires voor meer comfort en plezier

Wij hebben regelmatig speelbogen van Nuna in ons assortiment. Dankzij deze Nuna wipstoel accessoires heeft je kindje in het wipstoeltje altijd iets om handen. Aan de speelboog zitten meestal leuke knuffels die je kindje kan vastpakken en waar je kindje naar kan kijken. Soms verkopen wij ook een Nuna zonnekap. Deze Nuna wipstoel accessoire is ideaal bij gebruik van het wipstoeltje buiten.

Nuna wipstoel accessoire voor automatisch schommelen

De Nuna Leaf™ Wind zorgt ervoor dat jouw Nuna wipstoel automatisch schommelt. Door de fijne, geruisloze bewegingen van de wipstoel wordt je kindje zachtjes in slaap gewiegd. Je kunt kiezen uit zes verschillende snelheden. De bewegingen duren zolang als je wilt. De Nuna wipstoel accessoire Nuna Leaf™ Wind is eenvoudig aan een Nuna wipstoel te bevestigen. Bekijk voor meer specifieke informatie de productbeschrijving.Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Nuna Leaf™ Reversible Speelbeugel Grijs

  Deze Nuna Leaf™ Reversible Speelbeugel Grijs is het ideale speeltje om aan de Nuna Leaf™ wipstoel te bevestigen. De speelboog beschikt over 3 speeltjes die van de boog afgehaald kunnen worden om te reinigen.
  39,99
 • Quick view

  Nuna Leaf™ Wind

  De Nuna Leaf™ Wind is een handige motor die jouw Nuna Leaf™ of Nuna Leaf™ Curv wipstoel continu laat schommelen, zo lang je maar wilt. Beschikt over zes verschillende snelheden.
  119,-
 • Quick view

  Nuna Leaf Zonnekap Cinder

  De Nuna Leaf Zonnekap Cinder is een handige zonnekap met insectennet voor de Nuna Leaf wipstoeltjes. Je kind heeft nu geen last meer van de felle zon en ook insecten blijven uit de buurt van je kindje.
  39,99
3 Resultaten
Trustpilot