Zijslaapkussen

Wanneer een baby op de buik draait tijdens de slaap dan kan de ademhaling worden bemoeilijkt. Bij Babypark hebben we beddengoed dat erg luchtdoorlatend is en daarmee het kindje beter in staat stelt om te ademen. Maar je kunt er ook voor zorgen dat jouw kindje niet op de buik kan draaien door bijvoorbeeld een zijslaapkussen voor de baby te gebruiken. Dit werkt vooral goed wanneer jouw kindje al een voorkeurshouding heeft. Zo is het voor het kindje ook aangenaam om in die houding extra ondersteuning te krijgen die een zijslaper aan de baby biedt. Door het ontwerp kan het kindje niet tijdens de slaap op de buik draaien. Je kunt de het zijslaapkussen voordelig uit de webshop van Babypark bestellen want op het hele assortiment bieden wij de laagsteprijsgarantie.

Lees meer...

Zijslaper baby assortiment

Het baby zijslaapkussen in het assortiment van Babypark is meteen al te gebruiken vanaf de geboorte en kan geplaatst worden in bedden van diverse afmetingen. Het kussen zelf is van polyurethaanschuim en de overtrek is gemaakt van 100% katoen waardoor het kindje heerlijk zacht ligt. Voor jou als ouder is het natuurlijk een prettig idee om te weten dat jouw kindje zich niet op de buik kan draaien. Naar de zijslaapkussens kun je bij Babypark overigens ook terecht voor vele andere soorten kussens zoals voedingskussens, waskussens en warmtekussens. Bekijk ons gehele assortiment.

Bestellen baby zijslaapkussen

Door de grote voorraden die Babypark hanteert, zijn de artikelen vaak direct uit voorraad leverbaar. Dit houdt in dat wanneer je het zijslaapkussen voor de baby voor 20:00 uur bestelt, wij het nog dezelfde dag versturen. Die verzending is tevens gratis wanneer de totale bestelwaarde 20 euro of meer bedraagt. Wil je de kussens uit ons assortiment eens met eigen ogen bekijken en ook voelen hoe zacht ze zijn? Kom dan naar 1 van onze 10 megastores.

Lees minder...
7 Resultaten
 • Quick view

  Doomoo Basics Baby Sleep

  Met de Doomoo Basics Baby Sleep ligt je kindje altijd veilig te slapen op zijn rechter- of linkerzij. Ideaal voor kindjes met een voorkeurshouding! Het kussen is geschikt voor bedden van diverse afmetingen.

  18,-

  16,19

 • Quick view

  Doomoo Basics Rest Easy Large

  Met de Doomoo Basics Rest Easy Large ligt de baby in een goede houding. Omdat het een helling is ligt de baby met het bovenlichaam iets omhoog wat de spijsvertering en de ademhaling bevorderd.

  25,-

  22,50

 • Quick view

  Doomoo Basics Multi Sleep

  De Doomoo Basics Multi Sleep is een comfortabel kussen voor je kindje, zodat het op zijn / haar rugje blijft liggen. De Multi Sleep beschikt over perfecte ventilatie en comfort en is geschikt vanaf de geboorte.

  35,-

  29,40

 • Quick view

  Doomoo Basics Supreme Sleep Plus

  De Doomoo Basics Supreme Sleep Plus is een comfortabel kussen voor je kindje, zodat het op zijn / haar rugje blijft liggen. De Sleep Plus beschikt over perfecte ventilatie en comfort en is geschikt vanaf de geboorte.

  59,-

  53,09

 • Quick view

  Doomoo Basics Supreme Sleep Plus Cover

  De Doomoo Basics Supreme Sleep Plus Cover is voorzien van een stijlvol ontwerp en geschikt voor de Doomoo Basics Supreme Sleep Plus. Door middel van de ritssluiting kan je het babynestje eenvoudig in de hoes doen.
  12,-
 • Quick view

  Doomoo Basics Supreme Sleep Small

  De Doomoo Basics Supreme Sleep Small zorgt ervoor dat je kindje comfortabel op zijn rugje kan liggen. Het product is eenvoudig in gebruik en is voorzien van perfecte ventilatie waardoor het veilig is in gebruik.
  32,-
 • Quick view

  Doomoo Basics Supreme Sleep Large

  De Doomoo Basics Supreme Sleep Large zorgt ervoor dat je kindje comfortabel op zijn rugje kan liggen. Het product is eenvoudig in gebruik en is voorzien van perfecte ventilatie waardoor het veilig is in gebruik.

  44,-

  39,59

7 Resultaten
Trustpilot