Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Zijslaapkussen

Wanneer een baby op de buik draait tijdens de slaap dan kan de ademhaling worden bemoeilijkt. Bij Babypark hebben we beddengoed dat erg luchtdoorlatend is en daarmee het kindje beter in staat stelt om te ademen. Maar je kunt er ook voor zorgen dat jouw kindje niet op de buik kan draaien door bijvoorbeeld een zijslaapkussen voor de baby te gebruiken. Dit werkt vooral goed wanneer jouw kindje al een voorkeurshouding heeft. Zo is het voor het kindje ook aangenaam om in die houding extra ondersteuning te krijgen die een zijslaper aan de baby biedt. Door het ontwerp kan het kindje niet tijdens de slaap op de buik draaien. Je kunt de het zijslaapkussen voordelig uit de webshop van Babypark bestellen want op het hele assortiment bieden wij de laagsteprijsgarantie.

Lees meer...

Zijslaper baby assortiment

Het baby zijslaapkussen in het assortiment van Babypark is meteen al te gebruiken vanaf de geboorte en kan geplaatst worden in bedden van diverse afmetingen. Het kussen zelf is van polyurethaanschuim en de overtrek is gemaakt van 100% katoen waardoor het kindje heerlijk zacht ligt. Voor jou als ouder is het natuurlijk een prettig idee om te weten dat jouw kindje zich niet op de buik kan draaien. Naar de zijslaapkussens kun je bij Babypark overigens ook terecht voor vele andere soorten kussens zoals voedingskussens, waskussens en warmtekussens. Bekijk ons gehele assortiment.

Bestellen baby zijslaapkussen

Door de grote voorraden die Babypark hanteert, zijn de artikelen vaak direct uit voorraad leverbaar. Dit houdt in dat wanneer je het zijslaapkussen voor de baby voor 20:00 uur bestelt, wij het nog dezelfde dag versturen. Die verzending is tevens gratis wanneer de totale bestelwaarde 20 euro of meer bedraagt. Wil je de kussens uit ons assortiment eens met eigen ogen bekijken en ook voelen hoe zacht ze zijn? Kom dan naar 1 van onze 10 megastores.

Lees minder...

Filters

Prijs
Soort artikel
Filteren

7 producten

 • Doomoo Basics Rest Easy Large
  Waardering:
  60%
  26,- 22,10
 • Doomoo Basics Baby Sleep
  Waardering:
  73%
  18,- 15,30
 • Doomoo Basics Supreme Sleep Plus
  Waardering:
  100%
  59,- 50,15
 • Filteren

  7 producten

  Oval loader