Cybex zitverhoger

Zoek je een Cybex zitverhoger voor in de auto? Op deze pagina vind je ons actuele assortiment. Een zitverhoger is het laatste autostoeltje dat je kindje nodig heeft voordat je kind zonder stoeltje vervoerd mag worden. Als je kindje 22 kg weegt en 125 cm lang is mag je kindje op een zitverhoger zonder rugleuning vervoerd worden. Cybex autostoelen voldoen aan strenge veiligheidseisen en zijn gemaakt van duurzaam materiaal. 

Lees meer...

Cybex zitverhoger met rugleuning

De Cybex zitverhoger hebben allemaal een rugleuning. Dat komt omdat dit groep 2/3 autostoelen zijn. Je kindje kan hier eerder gebruik van maken dan wanneer je een zitverhoger zonder rugleuning zou kiezen. Bij alle autostoeltjes op deze pagina kan de rugleuning van de autostoel verwijderd worden zodat er een Cybex zitverhoger overblijft. Iedere Cybex zitverhoger heeft zijn eigen unieke eigenschappen. Meer hierover lees je in de uitgebreide productbeschrijvingen. Heb je een vraag? Stuur dan een WhatsApp berichtje naar 0488 488 888 of neem telefonisch contact op via het eerder genoemde telefoonnummer.

Bestel een Cybex zitverhoger online

Via Babypark.nl kun je eenvoudig een Cybex zitverhoger bestellen. Heb je een model gevonden dat past bij jouw wensen? Bestel jouw favoriete Cybex zitverhoger dan vandaag nog op Babypark.nl. Wij zullen er alles aan doen om je bestelling zo snel mogelijk bij jou thuis te leveren. In de meeste gevallen lukt dit al de volgende dag. Uiteraard ben je ook van harte welkom in één van onze megastores wanneer je kindje de Cybex zitverhoger graag eerst uit wil proberen voordat je een keuze maakt. Wij helpen je graag!

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Cybex Solution S I-Fix Autostoeltje

  Het Cybex Solution S I-Fix Autostoeltje is geschikt voor kinderen van 3-12 jaar. Uniek aan deze stoel is de optimale ventilatie en de gepatenteerde hoofdsteun. De autostoel groeit in 12 posities met je kindje mee.

  219,95

  179,-

 • Quick view

  Cybex Solution M-Fix SL Autostoeltje

  Het Cybex Solution M-Fix SL Autostoeltje is geschikt voor kinderen van 15-36 kg en is uitgevoerd met een systeem voor optimale zijwaartse bescherming. De autostoel is geschikt voor kinderen van 3-12 jaar.

  Normale prijs: 209,95

  Special Price 179,-

2 Resultaten