Nania zitverhoger

Zoek je een Nania zitverhoger voor in de auto? Een zitverhoger is geschikt voor kinderen van minimaal 125 cm en 22 kg. Zitverhogers zijn een stuk betaalbaarder dan een complete autostoel. Ideaal dus voor incidenteel gebruik in een tweede auto of door opa om oma! Een zitverhoger is bovendien wat smaller dan een autostoel. In de meeste auto's passen er namelijk wel 3 Nania zitverhogers naast elkaar op de achterbank!

Lees meer...

Nania zitverhoger voor jouw kindje

Op deze pagina vind je ons actuele assortiment met Nania zitverhogers. In de uitgebreide productbeschrijvingen lees je meer informatie over bijvoorbeeld de afmetingen. Zo kun je thuis opmeten of de zitverhoger goed op de achterbank van jouw auto past. Twijfel je? Je bent van harte welkom in één van onze megastores om een Nania zitverhoger uit te proberen in je auto. Uiteraard kan je kindje dan ook meteen even proefzitten.

Bestel een Nania zitverhoger online

Via Babypark.nl kun je eenvoudig een Nania zitverhoger bestellen. De Nania zitverhogers zijn meestal uit voorraad leverbaa. Dat is ideaal want dat betekent dat jij jouw bestelling in de meeste gevallen de volgende dag al in huis hebt. Bovendien worden alle bestellingen vanaf 20 euro gratis verzonden én profiteer je bij Babypark van onze laagste prijsgarantie. Genoeg redenen om op Babypark.nl te shoppen dus! 

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Nania Topo Comfort Zitverhoger

  De Nania Topo Comfort Zitverhoger is eenvoudig te installeren en geschikt voor kinderen 22-36 kg en minstens 125 cm. Een zitverhoger is de oplossing wanneer je kind regelmatig in een andere auto wordt vervoerd.
  19,99
 • Quick view

  Nania Dream Zitverhoger Grey

  De Nania Dream Zitverhoger Grey is eenvoudig te installeren en geschikt voor kinderen 22-36 kg en minstens 125 cm. Een zitverhoger is de ideale oplossing wanneer je kind regelmatig in een andere auto wordt vervoerd.
  24,99
2 Resultaten