Cybex autostoel groep 2/3

Autostoelen van groep 2/3 zijn geschikt voor kinderen vanaf circa 3 a 4 jaar tot ongeveer 12 jaar. Kinderen vanaf 125 cm hoeven alleen nog maar een zitverhoger te gebruiken. Bij veel Cybex autostoelen kan de rugleuning van het zitgedeelte verwijderd worden zodat er zo'n zitverhoger overblijft. In de productbeschrijvingen van de Cybex autostoelen op deze pagina lees je meer over de specifieke eigenschappen van de autostoeltjes.

Lees meer...

Cybex autostoel voor je kindje

Bij Babypark vind je een ruim assortiment aan Cybex autostoelen. Veel felle kleuren maar ook neutrale kleuren zoals zwart, grijs en donkerblauw zie je terug in het Cybex assortiment. Voor ieder wat wils dus! Alle Cybex autostoelen zijn met zorg en aandacht ontworpen en zitten vol met slimme oplossingen om je kindje veilig te kunnen vervoeren. Ook in onze winkels vind je een ruim assortiment met showmodellen van Cybex. Van harte welkom in één van onze 10 megastores!

Autostoel met isofix of zonder

Isofix is een methode om een autostoeltje op een veilige manier in je auto te bevestigen. Door middel van twee haken bevestig je het autostoeltje muurvast aan het chassis van de auto. Zo blijft het autostoeltje altijd op z'n plaats zitten, ook wanneer er geen kindje in de autostoel zit. Maar let op, niet iedere auto is geschikt voor deze Isofix bevestiging. Wil je zeker weten of jouw auto geschikt is voor een Cybex autostoel met Isofix? Controleer dan of er lusjes op de bekleding van je achterbank aanwezig zijn die aangeven dat er Isofix bevestiging mogelijk is. Bij veel Cybex autostoelen kunnen de Isofix haken overigens ook ingeklapt worden zodat er zowel autogordel als Isofix bevestiging mogelijk is.
.

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Cybex Solution S I-Fix Autostoeltje

  Het Cybex Solution S I-Fix Autostoeltje is geschikt voor kinderen van 3-12 jaar. Uniek aan deze stoel is de optimale ventilatie en de gepatenteerde hoofdsteun. De autostoel groeit in 12 posities met je kindje mee.

  219,95

  179,-

 • Quick view

  Cybex Solution B-Fix Autostoeltje

  Het Cybex Solution B-Fix Autostoeltje is geschikt voor kinderen van 3-12 jaar en groeit in 12 posities met je kindje mee. Uniek aan deze autostoel is de optimale ventilatie en gepatenteerde hoofdsteun.
  149,-
 • Quick view

  Cybex Solution M-Fix SL Autostoeltje

  Het Cybex Solution M-Fix SL Autostoeltje is geschikt voor kinderen van 15-36 kg en is uitgevoerd met een systeem voor optimale zijwaartse bescherming. De autostoel is geschikt voor kinderen van 3-12 jaar.

  Normale prijs: 209,95

  Special Price 179,-

3 Resultaten