Autogordel autostoel groep 2

Zoek je een groep 2 autostoel die je met de autogordel kunt bevestigen? Die vind je op deze pagina. Hier vind je groep 2 autostoelen die in iedere auto bevestigd kunnen worden met behulp van de 3-punts autogordel. Is er in jouw auto Isofix aanwezig? Dan is een Isofix groep 2 autostoel wellicht iets voor jou. Isofix is een bevestigingswijze waarbij je de autostoel met behulp van haken vastzet aan het chassis van je auto. Is je auto niet uitgevoerd met Isofix, dan is een autostoel met een autogordel-bevestiging een prima alternatief.

Lees meer...

Veilige autostoel met autogordel bevestiging

Alle groep 2 autostoelen uit het assortiment van Babypark voldoen aan de Europese veiligheidsnormen. Daardoor kun je met een gerust hart één van deze autostoelen op deze pagina gebruiken. In de handleiding van iedere groep 2 autostoel staat duidelijk aangegeven hoe je de autostoel op correcte wijze kunt bevestigen. Voor de juiste bescherming van je kindje is het heel belangrijk dat de autostoel op correcte wijze vastgemaakt wordt met de autogordel. Twijfel je? Kom dan langs in één van onze megastores of stuur ons een WhatsApp bericht via 0488 488 888. We helpen je graag!

Groep 2 autostoel online kopen

De autostoelen op deze pagina zijn eenvoudig online te bestellen. Uiteraard staan deze modellen ook opgesteld in onze showrooms. Daar is het ook mogelijk om te testen of de autostoel goed in je auto past. Bestel je je autostoel via deze pagina op een werkdag voor 20 uur en is de door jou gekozen kleur uit voorraad leverbaar? Dan kun je het pakket de volgende dag al bij jou thuis verwachten. Dat is handig shoppen!

Lees minder...
11 Resultaten
 • Quick view

  Kidsriver Evi Autostoeltje

  Het Kidsriver Evi Autostoeltje is geschikt voor kinderen van 9-25 kg (9 mnd-6 jaar) en groeit met je kindje mee. Het autostoeltje voldoet aan de Europese veiligheidsnorm ECE R44/04 en biedt je kindje comfort.
  129,99
 • Quick view

  Maxi-Cosi Rodi SPS Autostoeltje

  In het Maxi-Cosi Rodi SPS Autostoeltje Basic Black reist je kind (15-36 kg) maar wat graag met je mee. Het autostoeltje zit heerlijk comfortabel en voldoet aan de Europese veiligheidsnorm ECE R44/04.

  Normale prijs: 79,95

  Special Price 69,-

 • Quick view

  Nania Befix Autostoeltje

  Het Nania Befix Autostoeltje is geschikt voor kindjes van 15-36 kg (ca. 3 tot 12 jaar)en erg gemakkelijk in gebruik. Het ontwerp biedt extra zijwaartse bescherming en kan ook als losse zitverhoger worden gebruikt.
  39,99
 • Quick view

  Nania I-Max Autostoeltje Grey

  Het Nania I-Max Autostoeltje Grey geschikt voor kindjes van 9-36 kg (1 jaar - 12 jaar) en gemakkelijk in gebruik. Het ontwerp biedt extra zijwaartse bescherming en wordt geleverd met een comfortabele zitverkleiner.
  69,99
 • Quick view

  Nania Driver Autostoeltje

  Het Nania Driver Autostoeltje is geschikt voor kinderen vanaf geboorte tot 18 kg (0-4 jaar). Het autostoeltje voldoet aan de veiligheidsnorm en kan zowel achterwaarts als voorwaarts gericht gebruikt worden.
  65,-
 • Quick view

  Kidsriver Milan Autostoeltje

  Het lichtgewichte Kidsriver Milan Autostoeltje is geschikt voor kindjes van 15-36 kg (ca. 3 tot 12 jaar) en gemakkelijk in gebruik. Het autostoeltje voldoet aan de Europese veiligheidsnorm ECE R44/04.

  55,-

  39,-

 • Quick view

  Nania Racer Autostoeltje

  Het Nania Racer Autostoeltje is een comfortabele autostoel voor kindjes van 9-36 kg (1-12 jaar) waar je jarenlang plezier van hebt. De autostoel heeft een verstelbare hoofdsteun en is voorzien van gordelpads.
 • Quick view

  Römer Multi-Tech III Autostoeltje Storm Grey

  Het Römer Multi-Tech III Autostoeltje Storm Grey is uitgerust met SICT die zorgt voor optimale zijwaartse bescherming. De autostoel is geschikt vanaf 9 maanden en kan langer achterwaarts gericht worden vervoerd.

  309,90

  269,04

 • Quick view

  Joie Elevate Two Tone Black

  Het Joie Elevate Autostoeltje is een veilige zitplaats voor je kindje van 9-36 kg (1-12 jaar in de auto. De autostoel groeit met je kindje mee. Dankzij de ventilerende en zachte bekleding zit je kindje comfortabel.

  109,-

  99,95

 • Quick view

  Römer Adventure Autostoeltje Cosmos Black

  Het Römer Adventure Autostoeltje Cosmos Black is geschikt voor kinderen van 15-36 kg en groeit met je kind mee dankzij de verstelbare hoofdsteun.
  89,90
 • Quick view

  Kidsriver Liz Autostoeltje

  Het Kidsriver Liz autostoeltje is een veilig meegroeiend autostoeltje voor kinderen van 9 tot 36 kg (1 tot 12 jaar). Het autostoeltje wordt in de auto gemonteerd met de 3-punts autogordel en beschikt over een gordelspanner.

  164,-

  149,-

11 Resultaten