Isofix autostoel groep 3

Als je weet dat jouw auto is uitgevoerd met Isofix kun je op zoek gaan naar een groep 3 autostoel die je bevestigd met Isofix. Isofix bestaat uit twee beugels aan de achterzijde van het zitgedeelte van de autostoel die in bevestigingshaken van je auto worden geklikt. Met één klik staat de groep 3 autostoel rotsvast bevestigd. Ook handig wanneer je kindje niet in de autostoel zit: de stoel zal niet gaan schuiven op de achterbank wanneer je een scherpe bocht maakt.

Lees meer...

Veilige autostoel met Isofix bevestiging

Het grote voordeel van bevestiging met Isofix is dat de kans op foutieve installatie minimaal is. Een autostoel bevestigen met de autogordel is soms best lastig. Bevestiging met Isofix spreekt echter voor zich en is zo gepiept. Vooral handig wanneer je de autostoel in meerdere auto's wilt gaan gebruiken en de autostoel dus regelmatig opnieuw geïnstalleerd dient te worden. Alle autostoelen voldoen aan de Europese veiligheidsnormen maar er zijn op deze pagina ook autostoelen te vinden die aan de strenge i-Size norm voldoen. Heeft jouw auto op dit moment geen Isofix? In veel gevallen is het mogelijk om Isofix in je auto te laten bouwen door een automonteur.

Isofix groep 3 autostoel bestellen

De autostoelen op deze pagina kunnen met Isofix bevestigd worden. In de uitgebreide productbeschrijvingen vind je meer informatie. Bij de meeste autostoelen vind je ook meerdere afbeeldingen en handige uitlegvideo's zodat je heel snel alle unieke eigenschappen van een autostoeltje kunt vinden. Bestel vandaag nog jouw groep 3 autostoel met Isofix online via Babypark.nl en profiteer van gratis verzending én onze laagste prijsgarantie!

Lees minder...
9 Resultaten
 • Quick view

  Maxi-Cosi Titan Plus Autostoeltje Authentic Grey

  Het Maxi-Cosi Titan Plus Autostoeltje Authentic Grey biedt je kindje een veilige zitplaats. De autostoel is geschikt voor kinderen van 9 maanden tot 12 jaar en heeft een verstelbare hoofdsteun en diverse ligstanden.

  299,-

  219,-

 • Quick view

  Kidsriver Premium Comfort i-Size Autostoeltje Zwart

  Het Kidsriver Premium Comfort i-Size Autostoeltje Zwart is geschikt voor kinderen vanaf de geboorte tot 12 jaar. De autostoel wordt in de auto bevestigd door middel van Isofix en voldoet aan de i-Size veiligheidsnorm.

  419,-

  379,-

 • Nieuw
  Quick view

  Joie I-Trillo LX Autostoeltje

  Het Joie I-Trillo LX Autostoeltje is geschikt voor kinderen van 15-36 kg en biedt optimale zijwaartse bescherming. De ademende stoffen en verstelbare hoofdsteun maken deze autostoel naast veilig ook comfortabel.

  179,-

  139,-

 • Quick view

  Kidsriver Jay Autostoeltje

  Het Kidsriver Jay Autostoeltje is een veilige meegroei autostoel voor kinderen van 9 tot 36 kg (9 maanden - 12 jaar). Het autostoeltje wordt geïnstalleerd met Isofix, zo wordt je kindje veilig voorwaarts vervoerd in de auto.

  219,-

  179,-

 • Quick view

  Römer Advansafix IV R Autostoeltje

  Het Römer Advansafix IV R Autostoeltje is geschikt voor kinderen van 9-36 kg (9 mnd - 12 jaar) en groeit moeiteloos met je kindje mee. Het autostoeltje blinkt uit in veiligheid en is praktisch in gebruik.

  350,-

  271,15

 • Quick view

  Joie Bold Autostoeltje Ember

  Het Joie Bold Autostoeltje Ember is een veilig autostoeltje dat met je kindje meegroeit van 12 maanden tot 12 jaar. De autostoel wordt bevestigd met Isofix en Top Tether en voldoet aan de Europese veiligheidsnorm.
  229,95
 • Quick view

  Nuna Myti Autostoeltje

  Van het Nuna Myti Autostoeltje heb je jarenlang plezier. Deze i-Size goedgekeurde autostoel is geschikt voor kinderen van 76-150 cm (9-36 kg) en biedt zowel veiligheid als een comfortabele autorit.

  369,-

  299,-

 • Quick view

  Joie Trillo LX Autostoeltje

  Het Joie Trillo LX Autostoeltje is geschikt voor kinderen van 15-36 kg en biedt optimale zijwaartse bescherming. De ademende stoffen en verstelbare onderdelen maken deze autostoel naast veilig ook comfortabel.
 • Quick view

  Maxi-Cosi Titan Pro Autostoeltje

  Het Maxi-Cosi Titan Pro Autostoeltje is extra veilig dankzij de diverse technologieën. Het autostoeltje is geschikt voor kinderen van 9 maanden tot 12 jaar en biedt jarenlang comfort en gebruiksgemak.

  Normale prijs: 285,-

  Special Price 269,-

9 Resultaten