Cottonbaby Mutsjes

De mutsjes van Cottonbaby houden het hoofdje en de oortjes van je kindje heerlijk warm. Dit is ideaal als het wat kouder begint te worden buiten. Met het mutsje van Cottonbaby maak je de outfit van je kindje helemaal af en compleet. De mutsjes van Cottonbaby zijn perfect te combineren met andere artikelen van Cottonbaby.

Lees meer...

Cottonbaby mutsjes met een goede pasvorm

Comfortabel is het mutsje van Cottonbaby zeker. Het Cottonbaby mutsje sluit goed aan op het hoofdje van je kindje. Dit komt door de goede pasvorm van het Cottonbaby mutsje. Het mutsje van Cottonbaby voelt zacht en comfortabel aan wanneer jou kindje het Cottonbaby mutsje op heeft. Bekijk ons hele aanbod van Cottonbaby online op onze website en vind wat bij jou kindje past.

Materiaal van de Cottonbaby mutjes

De Cottonbaby mutsjes zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal. Hierdoor is de kwaliteit van de Cottonbaby mutsjes dan ook zeer goed. De Cottonbaby mutsjes zijn te verkrijgen in verschillende mooie kleuren of prints. Je kunt de Cottonbaby mutsjes gemakkelijk combineren met andere kleding van je kindje. Ook zijn de Cottonbaby mutsjes erg leuk om cadeau te geven, bijvoorbeeld als kraamcadeau.

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Cottonbaby Uni Mutsje 0-3 Mnd

  Dit Cottonbaby Uni Mutsje 0-3 Mnd is een echte must-have! Het mutsje is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat comfortabel aanvoelt. Door het mutsje blijft het hoofdje en de oortjes van je kindje warm.
  9,95
 • Quick view

  Cottonbaby Panter Mutsje 0-6 Mnd

  Dit Cottonbaby Panter Mutsje 0-6 Mnd is een echte must-have! Het mutsje is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat comfortabel aanvoelt. Door het mutsje blijft het hoofdje en de oortjes van je kindje warm.
  9,95
 • Quick view

  Cottonbaby Ajour Mutsje 0-3 Mnd

  Het Cottonbaby Ajour Mutsje 0-3 Mnd past perfect om het hoofdje van je kindje en houdt de oortjes en hoofdje lekker warm. Het mutsje is gemaakt van hoogwaardig katoen en geschikt van 0 - 3 maanden.
  9,95
3 Resultaten
Trustpilot