Babykamer, Babykamers

Babykamers hippe stijl

Op deze pagina vind je prachtige babykamers in een stijl die helemaal van deze tijd is. Denk bijvoorbeeld aan een minimalistische babykamer. Een andere optie is een babykamer met meubels die volledig of gedeeltelijk zwart gelakt zijn. Kijk snel verder en vind de hippe babykamer van jouw wensen! Een complete babykamer bestaat meestal uit een kledingkast, een ledikant en een commode.

Lees meer...

Een zwarte of antraciete babykamer

Een babykamer in een donkere kleur als zwart of antraciet, is op dit moment helemaal trendy. Donkere babykamermeubels zijn heel leuk te combineren met een wit interieur. Lijkt een zwarte of antraciete babykamer jou te donker? Met de juiste aankleding komt de kamer totaal niet donker over. Verder staan de kleuren bruin of cognac ook heel mooi bij een antraciete commode, kledingkast en ledikant. Meestal hebben wij meerdere zwarte of antraciete babykamers in ons assortiment. Sommige meubels zijn greeploos uitgevoerd om een minimalistisch effect te creëren.

Een minimalistische babykamer

Babykamers in een minimalistische stijl zijn helemaal van deze tijd. Een minimalistische babykamer is vaak heel rechttoe rechtaan. De laden en deuren van kasten en commodes hebben in veel gevallen geen handgrepen. Kijk op deze pagina welke babykamer hippe stijl helemaal bij jou past. De hippe babykamer die jij heel mooi vindt, bestel je eenvoudig online via onze webshop. Bij Babypark profiteer je van de Laagste Prijsgarantie. Hierdoor weet je zeker dat je nooit teveel betaalt voor de hippe babykamer van jouw wensen. Wij bezorgen de meubels zo snel mogelijk bij je thuis op het dagdeel dat jou het beste uitkomt. Wil je de meubels niet alleen laten bezorgen, maar ook door onze vakbekwame monteurs laten monteren? In veel gevallen is dit mogelijk tegen een geringe vergoeding.

Lees minder...
11 Resultaten
 • Quick view

  Kidsmill Sepp Babykamer Antraciet / Beuken

  De Kidsmill Sepp Babykamer Antraciet / Beuken is praktisch in gebruik. De meubels van de babykamer bieden veel opbergruimte, zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en voldoen aan de Europese veiligheidseisen.

  1.695,-

  99,-

 • Quick view

  Kidsmill Levi Babykamer Naturel Eiken Incl. Rechte poten

  De Kidsmill Levi Babykamer Naturel Eiken Incl. Rechte poten heeft voldoende opbergruimte. Verder beschikken de meubels dankzij de verfijnde groeven in de fronten, samen met de metalen pootjes over een frisse en moderne look.

  1.429,98

  499,99

 • Quick view

  Kidsmill Levi Babykamer Naturel Eiken Incl. Ronde poten

  De Kidsmill Levi Babykamer Naturel Eiken Incl. Ronde poten heeft voldoende opbergruimte. Verder beschikken de meubels dankzij de verfijnde groeven in de fronten, samen met de metalen pootjes over een frisse en moderne look.

  1.220,98

  509,99

 • Quick view

  Kidsmill Levi Babykamer Zwart Eiken Incl. Rechte Poten

  De Kidsmill Levi Babykamer Zwart Eiken Incl. Rechte Poten heeft voldoende opbergruimte. De meubels beschikken dankzij de verfijnde groeven in de fronten, samen met de metalen pootjes over een frisse en moderne look.

  1.220,98

  469,99

 • Quick view

  Kidsmill Levi Babykamer Zwart Eiken Incl. Ronde poten

  De Kidsmill Levi Babykamer Zwart Eiken Incl. Ronde poten heeft voldoende opbergruimte. Verder beschikken de meubels dankzij de verfijnde groeven in de fronten, samen met de metalen pootjes over een frisse en moderne look.

  1.220,98

  469,99

 • Quick view

  Kidsmill Noud Babykamer Wit

  De meubels van de Kidsmill Noud Babykamer zijn stijlvol én praktisch. De deuren en lades duw je eenvoudig open dankzij het "push open" systeem. De moderne meubels zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  1.043,-

  69,-

 • Quick view

  Kidsmill Sixties Babykamer Zwart Mat

  De Kidsmill Sixties Babykamer Zwart Mat is een stijlvolle babykamer. De meubels zijn gemaakt van MDF en plaatmateriaal en de bewegende delen zijn voorzien van "Push open" systeem. Voldoet aan de veiligheidseisen.

  1.714,-

  74,99

 • Quick view

  Europe Baby Vittoria III Babykamer Wit

  De Europe Baby Vittoria III Babykamer Wit heeft een stijlvol en modern design. De meubels van de Vittoria babykamer wit zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en voldoen aan de Europese veiligheidseisen.

  924,-

  37,99

 • Quick view

  Europe Baby Juno Babykamer Grijs

  De stijlvolle Europe Baby Juno Babykamer Grijs valt op door het eenvoudige, strakke design dat met elke stijl te combineren is. Ook de neutrale tinten zorgen ervoor dat de meubels in vrijwel elk interieur passen.

  791,-

  29,-

 • Quick view

  Kidsmill Sixties Babykamer Zwart Mat / Walnoot

  De Kidsmill Sixties Babykamer Zwart Mat / Walnoot is een stijlvolle babykamer. De meubels zijn gemaakt van MDF en de bewegende delen zijn voorzien van "Push open" systeem. Voldoet aan de Europese veiligheidseisen.

  1.667,-

  74,99

 • Quick view

  Europe Baby Juno Babykamer Wit

  De stijlvolle Europe Baby Juno Babykamer Wit valt op door het eenvoudige, strakke design dat met elke stijl te combineren is. Ook de neutrale tinten zorgen ervoor dat de meubels in vrijwel elk interieur passen.

  906,-

  34,-

11 Resultaten
Trustpilot