Babykamer, Babykamers

Coming Kids Babykamers

Op deze pagina vind je alle babykamers van het leuke merk Coming Kids. Onze Coming Kids complete babykamers zijn heel gevarieerd. Sommige babykamers hebben een elegante stijl, andere zien er nog het meest hip en artistiek uit. De meubels van een Coming Kids babykamer kunnen in kleur variëren. Dat maakt de kamer extra speciaal.

Lees meer...

Extra bijzondere Coming Kids babykamers

Coming Kids babykamers zijn stuk voor stuk heel bijzonder. Eén van de Coming Kids linnenkasten heeft een stijlvolle honingraatstructuur. Het bijpassende ledikant is van metaal en is gelakt in een soort matte goudkleur. Deze twee meubels matchen heel goed bij elkaar en zijn dan ook een echte aanrader. De stijl van een andere Coming Kids babykamer heeft iets weg van de sixties. Houd ons assortiment Coming Kids babykamers in de gaten en vind de Coming Kids babykamer meubels van jouw dromen!

Over Coming Kids

Ons assortiment van Coming Kids is heel ruim en gevarieerd. Naast complete babykamers van Coming Kids verkopen wij ook losse meubels. Het is maar net waar je de voorkeur aan geeft. Houd je van een afwerking waarbij het hout nog zichtbaar is of kies je liever voor een volledige dekkende zijdeglans lak? Onze Coming Kids babykamer meubels zijn heel divers. Van Coming Kids verkopen wij niet alleen babykamermeubels. Soms verkopen wij ook babykamer accessoires, zoals siermandjes en wandplanken. Deze items vind je terug in ons assortiment van Coming Kids op onze webshop, indien deze nog tot ons actuele aanbod behoren. Coming Kids vindt veiligheid heel belangrijk. Alle Coming Kids babykamers en babykameraccessoires zijn gemaakt volgens de laatste veiligheidsnormen en gemakkelijk online te bestellen. Wij bezorgen je aankoop zo snel mogelijk bij je thuis. Verder profiteer je bij ons van de Laagste Prijsgarantie!

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Coming Kids Zavi Babykamer

  De Babykamer Zavi is gemaakt van een combinatie van antraciet hout en blitse metalen poten. De houtstructuur die goed gezien wordt geeft de babykamer Harper een warme uitstraling.
  49,95
 • Quick view

  Coming Kids Harper Babykamer

  De Babykamer Harper (ledikant, commode en kast) is gemaakt van een combinatie van donker hout, robuuste poten en zwart metalen knoppen. Het visgraatmotief geeft de babykamer Harper een warme uitstraling.
  249,-
2 Resultaten