Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Babykamers

Babykamer Fenna

Babykamer Fenna heeft een mooie, Scandinavische look. Dat is onder meer te zien aan de zachte (grijs)tinten van de meubels en de beukenhouten details. Op deze pagina tref je al onze babykamers uit de Fenna-serie aan. Meestal zijn dit complete babykamers, wat betekent dat deze vrijwel alle meubels bevatten die je voor de kamer van je kindje nodig hebt.

Lees meer...

Een complete Bopita Fenna babykamer

Een Bopita Fenna babykamer bestaat in principe uit een ledikant en een commode of uit een ledikant, een commode en een kast. Het heeft veel voordelen om een complete Bopita Fenna babykamer aan te schaffen. Je hebt meteen alle benodigde meubels compleet én alle meubels vormen mooi één geheel.

Fenna babybed met verstelbare bodem

Het bed van babykamer Fenna heeft een verstelbare bodem. Is je kindje nog klein, dan is het handig om de bodem zo hoog mogelijk te zetten. Je bespaart dan tenminste je rug bij het in bed leggen van je kindje. Er komt een tijd dat je kindje mogelijk uit bed kan klimmen. Dan is een bedbodem op de laagste positie de veiligste optie. Al met al is babykamer Fenna een mooie en praktische babykamer. Wacht niet langer en bestel vandaag nog een babykamer uit de Fenna-serie online via onze webshop. Meestal is een Bopita Fenna babykamer verkrijgbaar in meerdere tinten. Je kunt dan kiezen welke tint jij het mooist vindt. Op deze pagina tref je actuele aanbod aan. Als wij jouw online order hebben ontvangen, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om een leverdatum af te spreken. Wil je de meubels graag laten monteren? In veel gevallen is het mogelijk om de meubels niet alleen te laten bezorgen, maar ook tegen een geringe vergoeding door onze vakbekwame monteurs te laten monteren.

Lees minder...
  • Bopita Fenna Babykamer Wit / Naturel
    848,- Adviesprijs 0,-
Filteren

1 product

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader