Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Babykamers

Babykamer Kidsmill Chateau

Babykamer Kidsmill Chateau is uitgevoerd in een mooie landhuisstijl. Het design is heel verfijnd. De meubels zijn tot in de puntjes afgewerkt. Dankzij de ronde handknopen op de deuren en laden en de omlijsting, komen de meubels heel sierlijk over. De commode is ingedeeld in meerdere laden van verschillende afmetingen. Je kunt verschillende verzorgingsspullen voor je kindje dus apart opbergen. Alle meubels van babykamer Chateau zijn gemaakt van kwalitatief goed MDF-materiaal in combinatie met grenenhout. Alle meubels van babykamer Chateau zijn tot in de puntjes afgewerkt.

Lees meer...

Een complete babykamer Chateau

Veel babykamers op deze pagina zijn complete babykamers. Dat betekent dat je een set van een commode, een ledikant en een kast koopt óf een commode en een ledikant. Vaak zijn er meerdere combinaties mogelijk. Uiteraard is het ook mogelijk om losse meubels uit de Chateau-serie te kopen. Het aanschaffen van een complete babykamer Chateau heeft echter veel voordelen. Je hebt dan meteen alle meubels voor de kamer van je kindje compleet, allemaal in dezelfde landhuisstijl. Een complete babykamer Kidsmill Chateau bestel je eenvoudig online via onze webshop. Bij Babypark profiteer je van de Laagste Prijsgarantie. Hierdoor weet je zeker dat je nooit teveel betaalt.

Levering en montage van babykamer Chateau

Als wij jouw online order hebben ontvangen, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op voor een bezorgmoment. Wij bezorgen de meubels bij je thuis op het dagdeel dat jou het beste uitkomt. In verband met de complexiteit van de meubels, raden wij je aan om babykamer Chateau te laten monteren door onze vakbekwame monteurs. Dit is mogelijk tegen een geringe vergoeding.

Lees minder...
  • Kidsmill Chateau Babykamer Wit
    Adviesprijs 0,-
  • Filteren

    1 product

    Populariteit
    Oval loader