Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Babykamers

Babykamer Kidsmill Sem Nautic

De strakke, robuuste meubels van babykamer Kidsmill Sem Nautic komen heel authentiek over. Zowel de Kidsmill Nautic Sem kast, de Kidsmill Nautic Sem commode als het Kidsmill Sem Nautic ledikant zijn gemaakt van gelamineerd plaatmateriaal. Deze zijn zodanig afgewerkt dat deze een mooie, geleefde uitstraling hebben. De grove handgrepen aan de deuren en laden versterken het robuuste karakter van de meubels. Babykamer Kidsmill Sem Nautic voldoet volledig aan de Europese veiligheidsnormering.

Lees meer...

Een complete babykamer Kidsmill Sem Nautic

Het is een aanrader om een complete Kidsmill Sem Nautic babykamer te kopen. Je hebt dan meteen alle meubels die voor een babykamer nodig zijn. Een complete babykamer Kidsmill Sem Nautic bestaat uit een Kidsmill Sem Nautic kast, een Kidsmill Sem Nautic commode en een Kidsmill Sem Nautic ledikant. Het is ook mogelijk om een complete babykamer Kidsmill Sem Nautic zonder kast te kopen. Bij het Kidsmill Sem Nautic ledikant kun je kiezen uit twee formaten: 120 x 60 cm of 140 x 70 cm. Het is maar waar je voorkeur naartoe gaat.

Veel opbergruimte

Babykamer Kidsmill Sem Nautic biedt je veel opbergruimte. De commode bevat drie ruime laden waarin je heel wat spulletjes kwijt kunt. De kast heeft zowel laden als legplanken. Ook bij het ledikant horen laden. Dat is ideaal. Zo benut je de beschikbare ruimte heel goed. De laden van het ledikant zijn ideaal om bijvoorbeeld beddengoed in op te bergen. Wacht niet langer en bestel vandaag nog een mooie babykamer Kidsmill Sem Nautic online via Babypark.nl. Wij bezorgen de meubels zo snel mogelijk bij je thuis op het moment dat jou het beste uitkomt. Meestal kun je ook gebruikmaken van onze montageservice. Tegen een geringe vergoeding zetten onze vakbekwame monteurs de Kidsmill Sem Nautic meubels voor je in elkaar.

Lees minder...

  • Kidsmill Sem Nautic Babykamer Grijs
    719,99 Adviesprijs 0,-
Filteren

1 product

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader