Babykamer, Babykamers

Babykamer Lisa

De meubels van babykamer Lisa zijn deels witgelakt. De meubels hebben enkele beukenhouten accenten die niet witgelakt zijn. Bij het ledikant zijn dit de spijlen en de poten. De combinatie van wit met beukenhout geeft een mooi, sfeervol effect. Door de schuine poten onder de meubels krijgt babykamer Bopita Lisa ook een Scandinavische look.

Lees meer...

Specifieke details van babykamer Bopita Lisa

Babykamer Bopita Lisa is gemaakt van hoogwaardig MDF-materiaal in combinatie met beukenhout. De meubels zijn afgewerkt met een milieu- en kindvriendelijke lak. In de ruimte laden van de commode kun je heel wat spulletjes kwijt. Al met al is babykamer Bopita Lisa heel mooi en praktisch. Aan deze babykamer zul je veel plezier beleven.

Het voordeel van een complete babykamer Lisa

Naast de mogelijkheid om losse meubels uit de Lisa-serie te bestellen, is het ook een optie om meteen een complete babykamer Lisa te kopen. Het heeft een aantal voordelen om een complete babykamer aan te schaffen. Je hebt dan meteen alle meubels die je voor de kamer van je kindje nodig hebt compleet. Bovendien vormen de meubels qua kleur en stijl mooi één geheel. Koop je een aantal verschillende, losse meubels dan bestaat de kans dat deze toch wat minder goed bij elkaar passen. Babykamer Lisa is online te bestellen via Babypark.nl. Je profiteert hiermee van de Laagste Prijsgarantie. Wij bezorgen de meubels zo snel mogelijk bij je thuis op het moment dat jou het beste uitkomt. Wil je de meubels niet alleen laten bezorgen, maar ook laten monteren? In de meeste gevallen is het ook mogelijk om de meubels tegen een geringe vergoeding te laten monteren door onze vakbekwame monteurs.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Bopita Lisa Babykamer Wit / Naturel

    De Bopita Lisa Babykamer Wit / Naturel kenmerkt zich aan de witte meubels met beukenhouten accenten. De schuine poten zorgen dat ieder meubel een Scandinavische look krijgt.

    630,-

    68,95

1 Resultaten
Trustpilot