Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Babykamers

Babykamer Noud

Babykamer Noud heeft een mooie, speelse look. Enkele details maken babykamer Noud heel bijzonder, waaronder de naturel poten onder de meubels. De softclose geleiding van de commodeladen maakt geruisloos openen en sluiten mogelijk.

Lees meer...

Het minimalistische design van babykamer Noud

Babykamer Noud is volledig greeploos uitgevoerd. Dit zorgt voor een stijlvolle, minimalistische uitstraling. Hierdoor komt de witte kleur goed tot z’n recht. Laden en deuren hebben weliswaar geen handgrepen, maar dankzij het “push open” systeem kun je deze toch heel gemakkelijk openen. Je hoeft hiervoor slechts op de deur of la te drukken. De meubels van de minimalistische babykamer Noud zijn vrijwel overal mee te combineren.

Een complete babykamer Noud

Veel babykamers op deze pagina zijn complete babykamers. Een complete minimalistische babykamer Noud bestaat in principe uit een ledikant en een commode of uit een ledikant, een commode en een 2-deurs kast. Meestal kun je zelf kiezen welk formaat ledikant je wilt hebben: 60 x 120 cm of 70 x 140 cm. Het kleinste formaat ledikant geeft je kindje veel geborgenheid in de periode net na de geboorte. Het voordeel van een groter ledikant is dat je kindje deze langer kan gebruiken. Het is maar net waar je de voorkeur aan geeft. Het is een aanrader om meteen een complete minimalistische babykamer Noud te kopen. Je hoeft niet meer over de benodigde meubels na te denken, want je hebt alles meteen compleet. Bovendien vormen de meubels mooi één geheel. Wacht niet langer en bestel vandaag nog babykamer Kidsmill Noud online via Babypark.nl. Je profiteert hiermee van de Laagste Prijsgarantie. Hierdoor weet je zeker dat je niet teveel betaalt. Als wij jouw online order hebben ontvangen, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om een bezorgmoment af te spreken. In de meeste gevallen is het mogelijk om de meubels niet alleen te laten bezorgen, maar ook tegen een geringe vergoeding door onze vakbekwame monteurs te laten monteren.

Lees minder...
  • Kidsmill Noud Babykamer Wit
    Adviesprijs 0,-
Filteren

1 product

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader