Babykamer, Babykamers

Diva complete babykamers

 

Babykamer Diva straalt één en al elegantie uit. Met Diva meubels creëer je heel gemakkelijk een echte prinsessenkamer. Zo voelt je kindje zich een echte diva. Verschillende meubels van babykamer Diva zijn afgewerkt met een leuk sierrandje. Aan de bovenkant van het hoofd- en voetbord van het ledikant zit een sfeervol kroontje. Dit kroontje komt ook terug op de kastdeuren. Aan de deuren en laden van de Chateau commode en de Chateau kast zitten prachtige knopen in diamantlook. Al met al heeft babykamer Chateau een heel luxueus voorkomen.

 

Lees meer...

Een Diva babykamer uitkiezen

Het is mogelijk om een complete Diva babykamer te kiezen. Een complete Diva babykamer bestaat uit een Diva ledikant, een Diva commode en een Diva kast. Je kunt ook een Diva babykamer kiezen zonder kast. Bij het bestellen van de babykamer Diva klik je aan voor welke optie je kiest. Bestel je een Diva babykamer mét kast, dan kun je kiezen of je een 2-deurs of een 3-deurs kast neemt. In een 3-deurs kast kun je net wat meer spullen kwijt. Het is mogelijk om naast de Diva babykamer ook nog een Diva bladvergroter voor de commode of een Diva wandrek te kopen. Met een Diva bladvergroter heb je meer ruimte op de Diva commode. Het Diva wandrek is leuk om bijvoorbeeld boven de Diva commode te hangen. Aan dit wandrek zitten vier knopen waaraan je spulletjes kunt hangen, zoals kleertjes, mutsjes of tasjes. Ook deze knopen zien eruit als diamant.

 

Het materiaal

De Diva babykamer is gemaakt van goede kwaliteit MDF-materiaal, zodat je lekker lang van de meubels kunt genieten. Babykamer Diva is online te bestellen via onze webshop. Bij Babypark profiteer je van de Laagste Prijs Garantie en een aantrekkelijk bezorgservice. Wij bezorgen de Diva meubels zo snel mogelijk bij je thuis op het moment dat jou het beste uitkomt.Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Bopita Diva Babykamer Wit

  De Bopita Diva Babykamer Wit beschikt over mooie meubels met sierlijke en romantische details. De meubels van de babykamer zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal waardoor je er jaren lang plezier van hebt.

  1.004,-

  59,-

 • Quick view

  Bopita Diva Babykamer Wit | Bed 60 x 120 cm + Commode

  De Bopita Diva Babykamer Wit | Bed 60 x 120 cm + Commode beschikt over mooie meubels met sierlijke en romantische details. De meubels zijn gemaakt van kwalitatief MDF waardoor je er lang plezier van hebt.

  1.168,-

  1.055,-

2 Resultaten