Babykamer, Babykamers

Babykamer Indy

Babykamer Indy heeft een stijlvolle, Scandinavische look. De unieke, bruine handgrepen aan de deuren en laden springen meteen in het oog. Dankzij deze handgrepen krijgt de babykamer een stoer karakter. Verder is het opvallend dat de houtskleur bij het ledikant en bij de poten van alle meubels nog volledig zichtbaar is. Meestal zijn de kast en de commode gelakt met witte, milieu- en kindvriendelijke lak. Wit is mooi, vrolijk en tijdloos. Daarnaast is wit vrijwel overal mee te combineren. Babykamer Indy is een prachtige, Scandinavische babykamer die zeker aan te raden is.

Lees meer...

Praktische details van babykamer Indy

De kast van babykamer Indy is meestal een 2-deurs kast. Bekijk de productbeschrijving op deze pagina voor de meest actuele informatie van babykamer Indy. Aan de deuren en laden van de meubels uit de Indy-serie zit softclose geleiding, wat geruisloos openen en sluiten mogelijk maakt. Wil je nog even snel iets uit een laatje pakken terwijl je kindje ligt te slapen, dan is dit wel heel fijn.

Een complete Bopita Indy babykamer bestellen

Het is een aanrader om direct een volledige Bopita Indy babykamer aan te schaffen. Je hoeft dan niet meer over babykamermeubels na te denken, want je hebt meteen alle benodigde meubels compleet. Bovendien vormen de meubels mooi één geheel. Een complete babykamer Indy bestaat uit een commode, een ledikant en een kast. Het is vaak ook mogelijk om alleen een ledikant en een commode te bestellen of een commode en een kast. De mooie, Scandinavische babykamer Indy is online te bestellen via onze webshop. Wij bezorgen de bestelde meubels zo snel mogelijk bij je thuis op het moment dat jou het beste uitkomt. In veel gevallen is het mogelijk om de meubels niet alleen te zorgen, maar ook tegen een geringe vergoeding te laten monteren door onze vakbekwame monteurs.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Bopita Indy Babykamer Wit / Naturel

    De Bopita Indy Babykamer Wit / Naturel heeft kwalitatief MDF meubilair. De deuren en laden zijn voorzien van softclosing ter behoud van het meubel. Een leuke babykamer in een Scandinavisch desgin.

    Normale prijs: 49,-

    Special Price 39,-

1 Resultaten
Trustpilot