Babykamer, Babykamers

Long Island complete babykamers

Kidsmill Babykamer Long Island heeft een modern, warm design. Dankzij de rustige kleuren combineer je de meubels gemakkelijk met allerlei interieurstijlen. Alhoewel de meubels van babykamer Long Island vaak ook los verkrijgbaar zijn, is het aan te raden om een complete Long Island babykamer te kopen. Je hebt dan meteen alle meubels compleet die je voor de kamer van je baby nodig hebt. Bovendien passen alle meubels perfect bij elkaar. Een complete Long Island babykamer bestaat uit een Long Island commode, een Long Island ledikant en een Long Island kast. Het is meestal ook mogelijk om een complete Long Island babykamer zonder kast te kopen. Het Long Island ledikant uit een complete Long Island babykamer is 60 x 120 cm. Een iets groter ledikant is vaak los verkrijgbaar. Lees meer...

Babykamer Long Island is mooi en praktisch

Prachtig is de combinatie van witte lak met de kleur van hout. Dit maakt de kamer extra bijzonder. Bij een rustig, eenvoudig interieur zorgen Long Island meubels voor extra sfeer. In de ruime linnenkast kun je heel wat spullen kwijt. Ook de commode met de drie grote laden geeft je heel wat opbergruimte.

Gemak en kwaliteit

De MDF meubels zijn van goede kwaliteit en zijn dan ook duurzaam. Zelfs de kleine details zijn tot in de puntjes afgewerkt. De meubels zijn voorzien van een soft-close geleidingssysteem, waardoor je deurtjes en laden bijna geruisloos sluit. Aan de Long Island babykamer zal je veel plezier beleven. Bestel babykamer Long Island vandaag nog online via onze webshop. Bij Babypark profiteer je niet alleen van de Laagste Prijs Garantie, maar ook van onze aantrekkelijke bezorgservice. Als wij jouw online order hebben ontvangen, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op over een bezorgafspraak. Wil je de meubels door onze vakbekwame monteurs laten monteren? In de meeste gevallen is dit mogelijk. Wij vragen hiervoor een geringe vergoeding.Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Kidsmill Long Island Babykamer Zwart / Oldwood

  De meubels van de Kidsmill Long Island Babykamer Zwart / Oldwood zijn uniek door het kleurgebruik van zwart en oldwood. De meubels zijn uitgevoerd met het soft close systeem en gemaakt van hoogwaardige materialen.

  872,-

  39,99

 • Quick view

  Kidsmill Long Island Babykamer Wit

  De meubels van de Kidsmill Long Island Babykamer Wit zijn uniek door het kleurgebruik van wit en oldwood. De meubels zijn uitgevoerd met het soft close systeem en zijn gemaakt van hoogwaardige materialen.

  724,-

  49,99

 • Quick view

  Kidsmill Long Island / Ralph Babykamer

  De Kidsmill Long Island / Ralph Babykamer valt op door het eenvoudige design dat met elke stijl te combineren is. De meubels zijn goedgekeurd volgens de Europese veiligheidseisen en gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  1.046,-

  39,99

3 Resultaten
Trustpilot