Babykamer, Babykamers

Babykamer Charlotte

De Bopita Charlotte Babykamer is uitgevoerd in een mooi, verfijnd design. Dankzij de ronde handknopen op de deuren en laden en de omlijsting, komen de meubels heel sierlijk over. Veel babykamers op deze pagina zijn complete babykamers. Dat betekent dat je een set van een commode en een ledikant koopt. Soms zit bij een complete babykamer Charlotte ook een linnenkast inbegrepen. Verder kun je de babykamer vaak ook aanvullen met een bladvergroter voor de commode en een wandrek. Het kopen van een volledige babykamer heeft veel voordelen. Je hebt dan meteen alle meubels voor de kamer van je kindje compleet, in dezelfde stijl.

Lees meer...

Meer details van babykamer Charlotte

Alle meubels van babykamer Charlotte zijn gemaakt van kwalitatief goed MDF-materiaal. De meubels zijn tot in de puntjes afgewerkt. Bij de afwerking is milieu- en kindvriendelijke lak gebruikt. Dit soort informatie vind je meestal terug in de productbeschrijving bij de babykamer op deze pagina.

Softclose geleiding

De laden en deuren uit de Charlotte-serie zijn meestal voorzien van softclose geleiding, wat geruisloos openen en sluiten mogelijk maakt. Als je even snel wat uit de commode of uit de kast wilt pakken terwijl je kindje op bed ligt, is dat heel fijn. Al met al is babykamer Charlotte een hele stijlvolle babykamer waaraan je veel plezier zult beleven. Een complete babykamer Charlotte bestel je eenvoudig online via onze webshop. Bij Babypark profiteer je van de Laagste Prijsgarantie. Hierdoor weet je zeker dat je nooit teveel betaalt. Bij besteding vanaf € 20,- betaal je geen verzendkosten. Als wij jouw online order hebben ontvangen, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op voor een bezorgmoment. Wij leveren de complete babykamer Charlotte bij je af op het dagdeel dat jou het beste uitkomt. In veel gevallen is het mogelijk om de meubels niet alleen te laten bezorgen, maar ook door onze vakbekwame monteurs te laten monteren. Hiervoor vragen wij een geringe vergoeding.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Bopita Charlotte Babykamer Wit

    De Bopita Charlotte Babykamer Wit is een praktische babykamer waarvan de meubels beschikken over sierlijke details. Gemaakt van kwalitatief MDF en ze zijn afgewerkt met een milieu- en kindvriendelijke lak.

    1.078,-

    55,-

1 Resultaten
Trustpilot