Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Babykamers

Babykamer Kidsmill Ralph

Babykamer Kidsmill Ralph is een stoere kamer met een moderne look. De meubels zijn gemaakt van hoogwaardig plaatmateriaal en MDF. De grote linnenkast en de commode bieden je heel wat opbergruimte. In de ruime laden van de Kidsmill Ralph commode kun je heel wat spulletjes kwijt. Aan deze mooie babykamer zul je veel plezier beleven! Een complete Kidsmill Ralph babykamer bestaat uit een Kidsmill Ralph commode, een Kidsmill Ralph ledikant en een Kidsmill Ralph kast óf alleen een Kidsmill Ralph commode en een Kidsmill Ralph ledikant. Je kiest zelf of je een Kidsmill Ralph ledikant van 60 x 120 of van 70 x 140 cm wilt hebben.

Lees meer...

Combineerbaar met allerlei stijlen

Babykamer Kidsmill Ralph heeft een vrij neutraal design. De witgelakte meubels matchen heel goed met uiteenlopende woonstijlen. Dat maakt deze babykamer heel aantrekkelijk. Verder is een witte kleur voor meubels heel rustgevend. Wit straalt bovendien licht en vrolijkheid uit. Het Kidsmill Ralph ledikant is behalve in wit ook verkrijgbaar in een zwarte of mintkleurige uitvoering. De combinatie van een witte kast en commode met een zwart of mintkleurig ledikant is ook een aanrader. De verschillende kleuren van de meubels geven babykamer Kidsmill Ralph een speelse look.

De veiligheid van babykamer Kidsmill Ralph

Natuurlijk is het heel belangrijk dat de babykamer veilig is. De ontwerpers van babykamer Kidsmill Ralph besteedden hier dan ook uitgebreid aandacht aan. De kamer voldoet volledig aan de Europese veiligheidseisen zodat je deze meubels met een gerust hart kunt gebruiken. Een Kidsmill Ralph babykamer bestel je gemakkelijk online via onze webshop. Bij ons profiteer je van de Laagste Prijsgarantie. Wij bezorgen de meubels bij je thuis. Het is in de meeste gevallen zelfs mogelijk om de meubels door onze vakbekwame monteurs tegen een geringe vergoeding te laten monteren.

Lees minder...

Filters

Prijs
Materiaal babykamer
Aantal meubels
Filteren

3 producten

Populariteit
 • Europe Baby Ralph Babykamer Zwart
  314,99 Adviesprijs 0,-
 • Europe Baby Ralph Babykamer Clay
  314,99 Adviesprijs 0,-
 • Europe Baby Ralph Babykamer Wit
  299,99 Adviesprijs 0,-
 • Filteren

  3 producten

  Populariteit
  Oval loader