Babykamer, Babykamers

Complete babykamers industriële stijl

Industriële babykamers zijn helemaal van deze tijd. Met de meubels van een complete babykamer industriële stijl kun je een mooie, authentieke kamer inrichten. De meubels passen bij een robuust interieur, maar even goed ook bij een totaal andere inrichting. Ook met een complete babykamer in de stijl industrieel kun je alle kanten uit. Het leuke van de meubels is dat deze er meestal niet heel standaard uitzien. Wij verkopen regelmatig industriële babykamers in bijzondere tinten, zoals zwart, zeegroen en lichtgrijs. De ledikanten hebben vaak mooie, smalle spijlen, wat heel verfijnd overkomt. De bruine, leerachtige handgrepen aan de commode en de kast van de zeegroene industriële babykamer geven de babykamer een prachtige, authentieke look.

Lees meer...

Praktische details van complete babykamers industriële stijl

Veel opbergruimte is natuurlijk altijd fijn. Onze complete, industriële babykamers bieden je voldoende opbergruimte voor de kleertjes, verzorgingsproducten en andere spulletjes die je in de kamer van je kindje nodig hebt. Vrijwel elke commode van een complete babykamer in de stijl industrieel heeft drie ruime laden. De meeste laden en deuren van commodes en kasten beschikken over soft close geleiding. Hierdoor sluit en open je de deuren en laden vrijwel geruisloos.

Het gemak van een complete babykamer

De meubels van een complete industriële babykamer zijn vaak ook los te kopen. Tóch is het een aanrader om meteen een complete industriële babykamer aan te schaffen. Alle meubels passen dan perfect bij elkaar. Bovendien is het ideaal om meteen alle meubels voor de kamer van je kindje compleet te hebben. De complete babykamer industriële stijl van jouw wensen bestel je snel en gemakkelijk online via Babypark.nl. Wij bezorgen de meubels zo snel mogelijk bij je thuis. Als jouw online order ons heeft bereikt, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op voor een bezorgafspraak. In de meeste gevallen is het ook mogelijk om de meubels tegen een geringe vergoeding door onze vakbekwame monteurs te laten monteren.

Lees minder...

2 Resultaten
 • Quick view

  Kidsmill Brent Babykamer Wit

  De Kidsmill Brent Babykamer Wit is een strakke en robuuste babykamer. De babykamer voldoet aan de Europese veiligheidsnormen en is gemaakt van hoogwaardig materiaal waar je lang plezier van zult hebben.

  729,-

  44,99

 • Quick view

  Bopita Job Babykamer Vintage Honey

  De Bopita Job Babykamer Vintage Honey is een kwalitatief grenen kamer wat zich kenmerkt aan de zwarte kleur in combinatie met fineerhout in visgraatmotief. Een kamer met een warme uitstraling.

  714,-

  68,95

2 Resultaten
Trustpilot