Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Babykamers

Complete babykamers klassieke stijl

Een babykamer klassieke stijl ziet er heel gezellig uit. De meubels hebben vaak hele mooie, sierlijke vormen. Sommige kasten, ledikanten en commodes van een klassieke babykamer stralen elegantie uit. Wil je een echte meisjeskamer inrichten, dan is een complete babykamer klassieke stijl een aanrader! Je creëert heel gemakkelijk een schattige prinsessenkamer. Overigens zijn klassieke babykamers lang niet alleen bedoeld voor meisjes. De meubels van veel van deze babykamers passen ook heel goed in een jongenskamer. Het is maar net welke aankleding je kiest. Bovendien is de ene babykamer klassieke stijl veel minder elegant en sierlijk dan de andere. Een babykamer in de stijl klassiek bestaat meestal uit een commode en een ledikant óf een ledikant, een commode en een kast. De meubels van een babykamer in de stijl klassiek zijn in veel gevallen ook los te verkrijgen. Toch heeft het veel voordelen om een complete babykamer te kopen. Je hebt dan alle meubels die je nodig hebt voor de kamer van je kindje meteen compleet. Bovendien vormen de meubels een perfect geheel en horen ze duidelijk tot één serie.

Lees meer...

Een gemixte complete babykamer klassieke stijl

Voor een speels effect is het ook heel leuk om een gemixte babykamer in de stijl klassiek te kiezen. Dit betekent dat de meubels allemaal een andere kleur hebben. Het design van de meubels is duidelijk hetzelfde. Alleen de kleuren verschillen. Dat maakt een gemixte babykamer zo leuk! Soms is het ook mogelijk om een klassieke babykamer te kiezen waarvan het ledikant nog de houtskleur heeft, terwijl de kast en de commode geverfd zijn. Bekijk deze pagina en laat je verrassen door alle bijzondere combinaties!

Klassieke babykamermeubels met softclose geleiding

Vaak zijn de deuren en laden van de meubels voorzien van softclose geleiding, wat geruisloos openen en sluiten mogelijk maakt. Dat is heel handig als je kindje al ligt te slapen en jij nog even snel iets uit de kast of commode wilt pakken. Bestel vandaag nog een mooie en praktische klassieke babykamer en maak gebruik van onze aantrekkelijke bezorgservice!

Lees minder...

Filters

Prijs
Aantal meubels
Breedte commode
Doorgroeikamer
Filteren

7 producten

Populariteit
 • Kidsmill Chateau Babykamer Oatmeal
  949,98 Adviesprijs 0,-
 • Europe Baby Sarah Babykamer Wit
  309,98 Adviesprijs 0,-
 • Kidsmill Chateau Babykamer Wit
  948,- Adviesprijs 0,-
 • Kidsmill Louise de Philippe Babykamer Wit
  1048,- Adviesprijs 0,-
 • Europe Baby Sarah Babykamer Grijs
  408,99 Adviesprijs 0,-
 • Bopita Charlotte Babykamer Wit
  824,- Adviesprijs 0,-
 • Filteren

  7 producten

  Populariteit
  Oval loader