Babykamer, Babykamers

Complete babykamers klassieke stijl

Een babykamer klassieke stijl ziet er heel gezellig uit. De meubels hebben vaak hele mooie, sierlijke vormen. Sommige kasten, ledikanten en commodes van een klassieke babykamer stralen elegantie uit. Wil je een echte meisjeskamer inrichten, dan is een complete babykamer klassieke stijl een aanrader! Je creëert heel gemakkelijk een schattige prinsessenkamer. Overigens zijn klassieke babykamers lang niet alleen bedoeld voor meisjes. De meubels van veel van deze babykamers passen ook heel goed in een jongenskamer. Het is maar net welke aankleding je kiest. Bovendien is de ene babykamer klassieke stijl veel minder elegant en sierlijk dan de andere. Een babykamer in de stijl klassiek bestaat meestal uit een commode en een ledikant óf een ledikant, een commode en een kast. De meubels van een babykamer in de stijl klassiek zijn in veel gevallen ook los te verkrijgen. Toch heeft het veel voordelen om een complete babykamer te kopen. Je hebt dan alle meubels die je nodig hebt voor de kamer van je kindje meteen compleet. Bovendien vormen de meubels een perfect geheel en horen ze duidelijk tot één serie.

Lees meer...

Een gemixte complete babykamer klassieke stijl

Voor een speels effect is het ook heel leuk om een gemixte babykamer in de stijl klassiek te kiezen. Dit betekent dat de meubels allemaal een andere kleur hebben. Het design van de meubels is duidelijk hetzelfde. Alleen de kleuren verschillen. Dat maakt een gemixte babykamer zo leuk! Soms is het ook mogelijk om een klassieke babykamer te kiezen waarvan het ledikant nog de houtskleur heeft, terwijl de kast en de commode geverfd zijn. Bekijk deze pagina en laat je verrassen door alle bijzondere combinaties!

Klassieke babykamermeubels met softclose geleiding

Vaak zijn de deuren en laden van de meubels voorzien van softclose geleiding, wat geruisloos openen en sluiten mogelijk maakt. Dat is heel handig als je kindje al ligt te slapen en jij nog even snel iets uit de kast of commode wilt pakken. Bestel vandaag nog een mooie en praktische klassieke babykamer en maak gebruik van onze aantrekkelijke bezorgservice!

Lees minder...

8 Resultaten
 • Quick view

  Kidsmill Chateau Babykamer Wit

  De Kidsmill Chateau Babykamer Wit is tijdloos elegant. De uitstekende, maar toch betaalbare kwaliteit kenmerkt zich door de onderhoudsvriendelijke, gelakte oppervlakken. Deze zijn ongevoelig voor krassen.

  823,-

  44,-

 • Quick view

  Kidsmill Royal Babykamer Wit

  Met de Kidsmill Royal Babykamer Wit creëer je een prachtige ruimte voor je baby. Want jouw kindje verdient alleen het allerbeste! Met deze nostalgische meubels wordt de babykamer een plek waar je maar al te graag komt.

  1.098,-

  55,-

 • Quick view

  Kidsmill Louise de Philippe Babykamer Wit

  Een exclusieve, klassieke babykamer van bijzonder royale afmetingen, dat is de Kidsmill Louise de Philippe Babykamer Wit. Door de romantische vormgeving zijn de meubels een echte blikvanger in je interieur.

  933,-

  49,-

 • Quick view

  Kidsmill Bateau Babykamer Pure White

  De Kidsmill Bateau Babykamer Pure White heeft een stijlvol ontwerp met een licht nautisch karakter en prachtige, klassieke elementen. Stijlvolle accenten zijn de grote handgrepen en de reliëfstructuur.

  1.207,-

  49,-

 • Quick view

  Bopita Charlotte Babykamer Wit

  De Bopita Charlotte Babykamer Wit is een praktische babykamer waarvan de meubels beschikken over sierlijke details. Gemaakt van kwalitatief MDF en ze zijn afgewerkt met een milieu- en kindvriendelijke lak.

  1.078,-

  55,-

 • Quick view

  Coming Kids Pebbles Babykamer

  De Coming Kids Pebbles Babykamer is uitgevoerd in een klassieke stijl in een moderne uitvoering. De meubels zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en worden geleverd in een kleurstelling naar keuze.

  798,-

  718,20

 • Quick view

  Kids Factory Mix Babykamer

  De Kids Factory Mix Babykamer combineert een klassiek design met een eigentijdse kleursamenstelling. Alle meubels zijn verschillend van kleur. Dit geeft een prachtig effect en is helemaal van deze tijd.

  823,-

  63,-

 • Quick view

  Kids Factory Mix Babykamer Wit

  Dankzij het charmante, klassieke design brengt de Kids Factory Mix Babykamer Wit een sfeer van gezelligheid in huis. Opvallend zijn de prachtige versieringen aan de poten en het hoofd- en achterbord van het ledikant.

  823,-

  299,-

8 Resultaten