Babykamer, Babykamers

Complete babykamers klassieke stijl

Een babykamer klassieke stijl ziet er heel gezellig uit. De meubels hebben vaak hele mooie, sierlijke vormen. Sommige kasten, ledikanten en commodes van een klassieke babykamer stralen elegantie uit. Wil je een echte meisjeskamer inrichten, dan is een complete babykamer klassieke stijl een aanrader! Je creëert heel gemakkelijk een schattige prinsessenkamer. Overigens zijn klassieke babykamers lang niet alleen bedoeld voor meisjes. De meubels van veel van deze babykamers passen ook heel goed in een jongenskamer. Het is maar net welke aankleding je kiest. Bovendien is de ene babykamer klassieke stijl veel minder elegant en sierlijk dan de andere. Een babykamer in de stijl klassiek bestaat meestal uit een commode en een ledikant óf een ledikant, een commode en een kast. De meubels van een babykamer in de stijl klassiek zijn in veel gevallen ook los te verkrijgen. Toch heeft het veel voordelen om een complete babykamer te kopen. Je hebt dan alle meubels die je nodig hebt voor de kamer van je kindje meteen compleet. Bovendien vormen de meubels een perfect geheel en horen ze duidelijk tot één serie.

Lees meer...

Een gemixte complete babykamer klassieke stijl

Voor een speels effect is het ook heel leuk om een gemixte babykamer in de stijl klassiek te kiezen. Dit betekent dat de meubels allemaal een andere kleur hebben. Het design van de meubels is duidelijk hetzelfde. Alleen de kleuren verschillen. Dat maakt een gemixte babykamer zo leuk! Soms is het ook mogelijk om een klassieke babykamer te kiezen waarvan het ledikant nog de houtskleur heeft, terwijl de kast en de commode geverfd zijn. Bekijk deze pagina en laat je verrassen door alle bijzondere combinaties!

Klassieke babykamermeubels met softclose geleiding

Vaak zijn de deuren en laden van de meubels voorzien van softclose geleiding, wat geruisloos openen en sluiten mogelijk maakt. Dat is heel handig als je kindje al ligt te slapen en jij nog even snel iets uit de kast of commode wilt pakken. Bestel vandaag nog een mooie en praktische klassieke babykamer en maak gebruik van onze aantrekkelijke bezorgservice!

Lees minder...

5 Resultaten
 • Quick view

  Kidsmill Chateau Babykamer Oatmeal

  De Kidsmill Chateau Babykamer Oatmeal is een praktische kamer en een echte eyecatcher in de kamer van je kindje. De meubels zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en voldoen aan de Europese veiligheidseisen.

  1.745,47

  59,99

 • Quick view

  Europe Baby Sarah Babykamer Wit

  De stijlvolle Europe Baby Sarah Babykamer Wit is een praktische kamer en een echte eyecatcher in de kamer van je kindje. De meubels zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en voldoen aan de Europese veiligheidseisen.
  44,99
 • Quick view

  Kidsmill Chateau Babykamer Wit

  De Kidsmill Chateau Babykamer Wit is tijdloos elegant. De uitstekende, maar toch betaalbare kwaliteit kenmerkt zich door de onderhoudsvriendelijke, gelakte oppervlakken. Deze zijn ongevoelig voor krassen.

  823,-

  59,-

 • Quick view

  Europe Baby Sarah Babykamer Grijs

  De Europe Baby Sarah Babykamer Grijs is een praktische kamer en een echte eyecatcher in de kamer van je kindje. De meubels zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en voldoen aan de Europese veiligheidseisen.
  44,99
 • Quick view

  Bopita Belle Babykamer Wit

  De Bopita Belle Babykamer Wit is een leuke babykamer met een romantische uitstraling. Elk meubel is voorzien van sierlijke accenten waardoor het een sprookjesachtige look krijgt. Het is vervaardigd van kwalitatief MDF in combinatie met beukenhout.
  79,-
5 Resultaten
Trustpilot