Babykamer, Babykamers

Complete babykamers stijl retro

Een retro babykamer ziet er heel sfeervol uit. Bij sommige retro babykamers denk je meteen terug aan de sixties. Neem bijvoorbeeld die schuine pootjes onder kasten, commodes en ledikanten. Vaak zijn de kleuren van de meubels wel net iets anders dan in de sixties gangbaar was. Uiteindelijk zien onze retro meubels er toch heel modern uit. Neem de tijd om eens rond te kijken op deze pagina en laat je verrassen door alle stijlvolle retro babykamers. Wie weet vind jij hier de babykamer van jouw dromen!

Lees meer...

Retro babykamers met bijzondere accenten

Sommige babykamers in de stijl retro hebben hele bijzondere accenten. Sommige kasten en commodes met een houten decor zijn voorzien van mooie, donkerbruine handgrepen aan deuren en laden. In het houten decor zijn verschillende figuurtjes zichtbaar. Het ledikantje dat bij de kast en de commode hoort, is bijna volledig donkerbruin. Sommige retro babykamers bestaan uit een donkerbruine kast met stijlvolle figuurtjes en een lichtbruin, glanzend ledikantje. Koop je zo’n retro babykamer, dan haal je echt hele bijzondere meubels in huis. De meeste babykamers in de stijl retro beschikken over handige eigenschappen, zoals softclose geleiding aan deuren en laden. Juist in een babykamer is softclose geleiding heel prettig. Als je deuren en laden opent en sluit, hoor je dit nauwelijks.

Waarom je het beste een complete retro babykamer koopt

De meubels van retro babykamers zijn meestal ook los te bestellen. Toch is het aan te raden om een complete retro babykamer te bestellen. Koop je een complete retro babykamer, dan heb je direct alle babykamermeubels die je nodig hebt bij elkaar. Meestal kun je kiezen uit een complete babykamer met een bed en een commode óf een bed, een commode en een kast. De retro babykamer van jouw wensen bestel je snel en gemakkelijk online via Babypark.nl. Profiteer van onze Laagste Prijs Garantie en maak ook gebruik van onze snelle bezorgservice!

Lees minder...

8 Resultaten
 • Quick view

  Kidsmill Long Island Babykamer Zwart / Oldwood

  De meubels van de Kidsmill Long Island Babykamer Zwart / Oldwood zijn uniek door het kleurgebruik van zwart en oldwood. De meubels zijn uitgevoerd met het soft close systeem en gemaakt van hoogwaardige materialen.

  872,-

  39,99

 • Quick view

  Kidsmill Noud Babykamer Wit

  De meubels van de Kidsmill Noud Babykamer zijn stijlvol én praktisch. De deuren en lades duw je eenvoudig open dankzij het "push open" systeem. De moderne meubels zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  1.043,-

  69,-

 • Quick view

  Kidsmill Sixties Babykamer Zwart Mat

  De Kidsmill Sixties Babykamer Zwart Mat is een stijlvolle babykamer. De meubels zijn gemaakt van MDF en plaatmateriaal en de bewegende delen zijn voorzien van "Push open" systeem. Voldoet aan de veiligheidseisen.

  1.714,-

  74,99

 • Quick view

  Kidsmill Lars Babykamer Wit / Naturel

  Speels én eigenwijs, dat is de vormgeving van de meubels van de Kidsmill Lars Babykamer. Perfect voor een moderne babykamer dus! De meubels hebben een speelse, eigenwijze look dankzij de blanke pootjes.

  720,-

  74,99

 • Quick view

  Kidsmill Long Island / Ralph Babykamer

  De Kidsmill Long Island / Ralph Babykamer valt op door het eenvoudige design dat met elke stijl te combineren is. De meubels zijn goedgekeurd volgens de Europese veiligheidseisen en gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  1.046,-

  39,99

 • Quick view

  Kidsmill Sixties Babykamer Zwart Mat / Walnoot

  De Kidsmill Sixties Babykamer Zwart Mat / Walnoot is een stijlvolle babykamer. De meubels zijn gemaakt van MDF en de bewegende delen zijn voorzien van "Push open" systeem. Voldoet aan de Europese veiligheidseisen.

  1.667,-

  74,99

 • Quick view

  Kidsmill Boutique Babykamer Zwart / Bras

  De Kidsmill Boutique Babykamer Zwart / Bras is gemaakt van hoogwaardig materiaal. Verder beschikt de babykamer over goudkleurige onderstellen wat de kamer een modern uiterlijk geeft. Voorzien van push to open.

  1.606,-

  119,99

 • Quick view

  Kidsmill Boutique Babykamer Zwart Mat

  De Kidsmill Boutique Babykamer Zwart Mat is gemaakt van hoogwaardig materiaal. Verder beschikt de babykamer over goudkleurige onderstellen wat de kamer een modern uiterlijk geeft. Voorzien van push to open.

  1.408,-

  119,99

8 Resultaten
Trustpilot