Babykamer, Babykamers

Complete babykamers stijl retro

Een retro babykamer ziet er heel sfeervol uit. Bij sommige retro babykamers denk je meteen terug aan de sixties. Neem bijvoorbeeld die schuine pootjes onder kasten, commodes en ledikanten. Vaak zijn de kleuren van de meubels wel net iets anders dan in de sixties gangbaar was. Uiteindelijk zien onze retro meubels er toch heel modern uit. Neem de tijd om eens rond te kijken op deze pagina en laat je verrassen door alle stijlvolle retro babykamers. Wie weet vind jij hier de babykamer van jouw dromen!

Lees meer...

Retro babykamers met bijzondere accenten

Sommige babykamers in de stijl retro hebben hele bijzondere accenten. Sommige kasten en commodes met een houten decor zijn voorzien van mooie, donkerbruine handgrepen aan deuren en laden. In het houten decor zijn verschillende figuurtjes zichtbaar. Het ledikantje dat bij de kast en de commode hoort, is bijna volledig donkerbruin. Sommige retro babykamers bestaan uit een donkerbruine kast met stijlvolle figuurtjes en een lichtbruin, glanzend ledikantje. Koop je zo’n retro babykamer, dan haal je echt hele bijzondere meubels in huis. De meeste babykamers in de stijl retro beschikken over handige eigenschappen, zoals softclose geleiding aan deuren en laden. Juist in een babykamer is softclose geleiding heel prettig. Als je deuren en laden opent en sluit, hoor je dit nauwelijks.

Waarom je het beste een complete retro babykamer koopt

De meubels van retro babykamers zijn meestal ook los te bestellen. Toch is het aan te raden om een complete retro babykamer te bestellen. Koop je een complete retro babykamer, dan heb je direct alle babykamermeubels die je nodig hebt bij elkaar. Meestal kun je kiezen uit een complete babykamer met een bed en een commode óf een bed, een commode en een kast. De retro babykamer van jouw wensen bestel je snel en gemakkelijk online via Babypark.nl. Profiteer van onze Laagste Prijs Garantie en maak ook gebruik van onze snelle bezorgservice!

Lees minder...

10 Resultaten
 • Bestseller!
  Quick view

  Kidsmill Sixties Babykamer Wit Mat / Naturel

  De Kidsmill Sixties Babykamer Wit Mat is een unieke en stijlvolle babykamer. De meubels zijn gemaakt van hoogwaardig MDF materiaal en de bewegende delen zijn voorzien van "Push open" systeem.

  997,-

  56,-

 • Quick view

  Kidsmill Vince Babykamer Black / Walnut

  De meubels van de Kidsmill Vince Babykamer Black / Walnut hebben hoge, zwarte pootjes en zijn voorzien van een visgraatmotief op de fronten. Hierdoor krijgt de babykamer een unieke en stijlvolle uitstraling!

  1.175,-

  49,-

 • Quick view

  Kidsmill Sixties Babykamer Wit Mat / Walnoot

  De Kidsmill Sixties Babykamer Wit Mat / Walnoot is een unieke en stijlvolle babykamer. De meubels zijn gemaakt van hoogwaardig MDF materiaal en de bewegende delen zijn voorzien van "Push open" systeem.

  882,-

  49,-

 • Quick view

  Coming Kids Harper Babykamer

  De Babykamer Harper (ledikant, commode en kast) is gemaakt van een combinatie van donker hout, robuuste poten en zwart metalen knoppen. Het visgraatmotief geeft de babykamer Harper een warme uitstraling.
  269,-
 • Quick view

  Kidsmill Vince Babykamer Black / Oak

  De meubels van de Kidsmill Vince Babykamer Black / Oak hebben hoge, zwarte pootjes en zijn voorzien van een visgraatmotief op de fronten. Hierdoor krijgt de babykamer een unieke en stijlvolle uitstraling!

  1.175,-

  99,-

 • Quick view

  Kidsmill Sixties Babykamer Wit Hoogglans / Naturel

  De Kidsmill Sixties Babykamer Wit Hoogglans / Naturel is een unieke en stijlvolle babykamer. De meubels zijn gemaakt van hoogwaardig MDF materiaal en de bewegende delen zijn voorzien van "Push open" systeem.

  1.139,-

  59,-

 • Quick view

  Coming Kids Pebbles Babykamer

  De Coming Kids Pebbles Babykamer is uitgevoerd in een klassieke stijl in een moderne uitvoering. De meubels zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en worden geleverd in een kleurstelling naar keuze.

  798,-

  718,20

 • Quick view

  Bopita Fiore Babykamer Wit

  De Bopita Fiore Babykamer Wit beschikt over kwalitatieve en originele meubels welke zijn vervaardigd van MDF. De geïntegreerde horizontale lijnen en de schuine poten kenmerken de betreffende serie.

  568,-

  49,-

 • Quick view

  Coming Kids Hoy Babykamer

  De Coming Kids Hoy Babykamer is een mooie kamer waarvan het babybed bestaat uit metaal en de commode en kledingkast van hout. De honingraat structuur op de ladenfronten maken de houten meubels bijzonder.

  808,-

  315,-

 • Quick view

  Coming Kids Havana Babykamer

  De Coming Kids Havana Babykamer is een mooie mix en match kamer die wordt geleverd in kleurstelling naar keuze. De meubels van deze kamer zijn zeer compact zodat het in een kleine kamer goed tot zijn recht komt

  578,-

  520,20

10 Resultaten