Babykamer, Babykamers

Complete babykamers stijl romantisch

De meubels van romantische babykamers hebben vaak sierlijke vormen. De meeste romantische babykamers hebben een sfeervolle, elegante look. Zeker als je van de kamer van jouw kindje een echte prinsessenkamer wilt maken, is een babykamer romantische stijl een echte aanrader. De meubels zijn meestal gemaakt van hoogwaardig MDF-materiaal en voldoen aan de Europese veiligheidseisen.

Lees meer...

Praktische details van romantische babykamers

Onze romantische babykamers bieden je meestal voldoende opbergruimte voor de spulletjes van je kindje. De meeste commodes bestaan uit meerdere, ruime laden. De kasten van romantische babykamers bestaan vaak uit laden en opbergplanken. Vrijwel alle deuren en laden zijn voorzien van softclose geleiding, zodat je deze bijna geruisloos opent en sluit. Mocht je nog even wat uit de kast of de commode willen pakken terwijl je kindje al ligt te slapen, dan is dat ideaal.

Het voordeel van een complete romantische babykamer

De meeste meubels van onze romantische babykamers zijn ook los verkrijgbaar. Toch is het aan te raden om een complete romantische babykamer aan te schaffen. Alle meubels passen dan perfect bij elkaar. Koop je maar één meubelstuk van een romantische babykamer, dan is het vaak lastig om hier bijpassende meubels van een andere meubelserie bij te vinden. Bovendien is het ook gewoon handig om meteen een complete babykamer te kopen. Je hebt dan tenminste alle meubels compleet die je nodig hebt voor de kamer van je baby. Een babykamer in de stijl romantisch van jouw wensen bestel je eenvoudig online via onze webshop. Wij bezorgen jouw aankoop zo snel mogelijk bij je thuis op het moment dat jou het beste uitkomt. Als jouw online order ons heeft bereikt, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op voor een bezorgafspraak. In de meeste gevallen is het ook mogelijk om de meubels van de romantische babykamer tegen een geringe vergoeding door onze vakbekwame monteurs te laten monteren.

Lees minder...

6 Resultaten
 • Quick view

  Kidsmill Romance Babykamer Wit

  De Kidsmill Romance Babykamer Wit is een exclusieve babykamer, die je met de leukste accessoires kan omtoveren tot een echte prinsessenkamer. De meubels zijn gemaakt van hoogwaardig MDF materiaal.

  980,-

  59,-

 • Quick view

  Kidsmill Royal Babykamer Wit

  Met de Kidsmill Royal Babykamer Wit creëer je een prachtige ruimte voor je baby. Want jouw kindje verdient alleen het allerbeste! Met deze nostalgische meubels wordt de babykamer een plek waar je maar al te graag komt.

  1.098,-

  55,-

 • Quick view

  Kidsmill Louise de Philippe Babykamer Wit

  Een exclusieve, klassieke babykamer van bijzonder royale afmetingen, dat is de Kidsmill Louise de Philippe Babykamer Wit. Door de romantische vormgeving zijn de meubels een echte blikvanger in je interieur.

  933,-

  49,-

 • Quick view

  Bopita Charlotte Babykamer Wit

  De Bopita Charlotte Babykamer Wit is een praktische babykamer waarvan de meubels beschikken over sierlijke details. Gemaakt van kwalitatief MDF en ze zijn afgewerkt met een milieu- en kindvriendelijke lak.

  1.078,-

  55,-

 • Quick view

  Bopita Diva Babykamer Wit

  De Bopita Diva Babykamer Wit beschikt over mooie meubels met sierlijke en romantische details. De meubels van de babykamer zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal waardoor je er jaren lang plezier van hebt.

  1.004,-

  59,-

 • Quick view

  Bopita Diva Babykamer Wit | Bed 60 x 120 cm + Commode

  De Bopita Diva Babykamer Wit | Bed 60 x 120 cm + Commode beschikt over mooie meubels met sierlijke en romantische details. De meubels zijn gemaakt van kwalitatief MDF waardoor je er lang plezier van hebt.

  1.168,-

  1.055,-

6 Resultaten