Babykamer, Babykamers

Complete babykamers stoere stijl

Op deze pagina tref je ons volledige assortiment stoere babykamers aan. Wij verkopen een hele variatie aan complete babykamers stoere stijl. Sommige stoere babykamers hebben een hele eigen, karakteristieke vormgeving. De meubels van sommige babykamers staan bijvoorbeeld op hoge, metalen poten. Andere meubels zijn deels grijs gelakt, en hebben een eikenhouten decor. De handgrepen aan deuren en laden zijn bij elke stoere babykamer weer anders. Sommige meubels hebben hele grote, opvallend handgrepen. Andere meubels beschikken over hele kleine, minder opvallende handgrepen. Meestal verkopen wij ook complete babykamers stoere stijl waarvan de meubels volledig greeploos uitgevoerd zijn. Natuurlijk zijn deze meubels zodanig gemaakt dat je laden en deuren tóch heel gemakkelijk opent en sluit. Alle complete babykamers stoere stijl zijn op hun eigen manier heel mooi en stijlvol. Het is maar net welke babykamer je zoekt.

Lees meer...

Praktische details van stoere babykamers

De meeste stoere babykamers bieden je lekker veel opbergruimte. Meestal bestaat de commode uit drie grote laden waarin je heel wat spulletjes kwijt kunt. Ook de kasten van babykamers in een stoere stijl zijn vaak heel ruim. Dat is ideaal. Het is altijd fijn om genoeg opbergruimte te hebben. De laden en deuren van de meeste meubels zijn voorzien van soft close geleiding, wat geruisloos openen en sluiten mogelijk maakt.

Het voordeel van een complete babykamer stoere stijl

Het kopen van een complete babykamer in een stoere stijl heeft een aantal voordelen. Je hebt meteen alle meubels die je voor de kamer van je kindje nodig hebt compleet. Meestal kun je kiezen of je een complete babykamer stoere stijl met twee of drie meubels wilt. Wil je alleen een ledikant en een commode of een ledikant, een commode en een kast? In veel gevallen is beide mogelijk. De complete babykamer stoere stijl van jouw wensen bestel je heel gemakkelijk online via onze webshop. Wij bezorgen de meubels zo snel mogelijk bij je thuis op het moment dat jou het beste uitkomt.

Lees minder...

13 Resultaten
 • Quick view

  Kidsmill Sepp Babykamer Antraciet / Beuken

  De Kidsmill Sepp Babykamer Antraciet / Beuken is praktisch in gebruik. De meubels van de babykamer bieden veel opbergruimte, zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en voldoen aan de Europese veiligheidseisen.

  1.695,-

  99,-

 • Quick view

  Europe Baby Vittoria Babykamer Zwart / Oldwood

  De Europe Baby Vittoria Babykamer Zwart / Oldwood is een praktische babykamer gemaakt van hoogwaardig materiaal. Verder beschikt de kamer over voldoende opbergruime en is daardoor praktisch in gebruik.

  725,98

  34,99

 • Quick view

  Kidsmill Long Island Babykamer Zwart / Oldwood

  De meubels van de Kidsmill Long Island Babykamer Zwart / Oldwood zijn uniek door het kleurgebruik van zwart en oldwood. De meubels zijn uitgevoerd met het soft close systeem en gemaakt van hoogwaardige materialen.

  872,-

  39,99

 • Quick view

  Kidsmill Noud Babykamer Wit

  De meubels van de Kidsmill Noud Babykamer zijn stijlvol én praktisch. De deuren en lades duw je eenvoudig open dankzij het "push open" systeem. De moderne meubels zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  1.043,-

  69,-

 • Quick view

  Europe Baby Sterre Babykamer Zwart / Oak

  De Europe Baby Sterre Babykamer Zwart / Oak heeft een stijlvol en typisch Scandinavische design. De meubels van de babykamer zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en voldoen aan de Europese veiligheidseisen.

  1.394,-

  79,-

 • Quick view

  Europe Baby Nova Babykamer Zwart Eiken

  De stijlvolle Europe Baby Nova Babykamer Zwart Eiken is praktisch en een echte eyecatcher in de kamer van je kindje. De meubels zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en voldoen aan de Europese veiligheidseisen.

  580,-

  179,99

 • Quick view

  Europe Baby Nova Babykamer Eiken

  De stijlvolle Europe Baby Nova Babykamer Eiken is praktisch en een echte eyecatcher in de kamer van je kindje. De meubels zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en voldoen aan de Europese veiligheidseisen.

  602,-

  26,99

 • Quick view

  Kidsmill Long Island / Ralph Babykamer

  De Kidsmill Long Island / Ralph Babykamer valt op door het eenvoudige design dat met elke stijl te combineren is. De meubels zijn goedgekeurd volgens de Europese veiligheidseisen en gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  1.046,-

  39,99

 • Quick view

  Europe Baby Vittoria III Babykamer Wit

  De Europe Baby Vittoria III Babykamer Wit heeft een stijlvol en modern design. De meubels van de Vittoria babykamer wit zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en voldoen aan de Europese veiligheidseisen.

  924,-

  37,99

 • Quick view

  Europe Baby Nova Babykamer Zwart

  De stijlvolle en praktische Europe Baby Nova Babykamer Zwart is een echte eyecatcher in de kamer van je kindje. De meubels zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en voldoen aan de Europese veiligheidseisen.

  419,99

  179,-

 • Quick view

  Europe Baby Evy / Felix Babykamer Wit

  De Europe Baby Evy / Felix Babykamer Wit heeft een stijlvol en typisch Scandinavische design. De meubels van de babykamer zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en voldoen aan de Europese veiligheidseisen.

  680,-

  239,99

 • Quick view

  Europe Baby Evy / Liam Babykamer Zwart

  De Europe Baby Evy / Liam Babykamer Zwart heeft een stijlvol en typisch Scandinavische design. De meubels van de babykamer zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en voldoen aan de Europese veiligheidseisen.

  966,-

  329,99

 • Quick view

  Bopita Floris Babykamer Zwart / Naturel

  De Bopita Floris Babykamer Zwart / Naturel is met iedere stijl te combineren. Deze serie kenmerkt zich aan zwarte kleur en beukenhouten details. Kortom, een serie in een strakke stijl.
  49,-
13 Resultaten
Trustpilot