Babykamer, Babykamers

Complete babykamers stoere stijl

Op deze pagina tref je ons volledige assortiment stoere babykamers aan. Wij verkopen een hele variatie aan complete babykamers stoere stijl. Sommige stoere babykamers hebben een hele eigen, karakteristieke vormgeving. De meubels van sommige babykamers staan bijvoorbeeld op hoge, metalen poten. Andere meubels zijn deels grijs gelakt, en hebben een eikenhouten decor. De handgrepen aan deuren en laden zijn bij elke stoere babykamer weer anders. Sommige meubels hebben hele grote, opvallend handgrepen. Andere meubels beschikken over hele kleine, minder opvallende handgrepen. Meestal verkopen wij ook complete babykamers stoere stijl waarvan de meubels volledig greeploos uitgevoerd zijn. Natuurlijk zijn deze meubels zodanig gemaakt dat je laden en deuren tóch heel gemakkelijk opent en sluit. Alle complete babykamers stoere stijl zijn op hun eigen manier heel mooi en stijlvol. Het is maar net welke babykamer je zoekt.

Lees meer...

Praktische details van stoere babykamers

De meeste stoere babykamers bieden je lekker veel opbergruimte. Meestal bestaat de commode uit drie grote laden waarin je heel wat spulletjes kwijt kunt. Ook de kasten van babykamers in een stoere stijl zijn vaak heel ruim. Dat is ideaal. Het is altijd fijn om genoeg opbergruimte te hebben. De laden en deuren van de meeste meubels zijn voorzien van soft close geleiding, wat geruisloos openen en sluiten mogelijk maakt.

Het voordeel van een complete babykamer stoere stijl

Het kopen van een complete babykamer in een stoere stijl heeft een aantal voordelen. Je hebt meteen alle meubels die je voor de kamer van je kindje nodig hebt compleet. Meestal kun je kiezen of je een complete babykamer stoere stijl met twee of drie meubels wilt. Wil je alleen een ledikant en een commode of een ledikant, een commode en een kast? In veel gevallen is beide mogelijk. De complete babykamer stoere stijl van jouw wensen bestel je heel gemakkelijk online via onze webshop. Wij bezorgen de meubels zo snel mogelijk bij je thuis op het moment dat jou het beste uitkomt.

Lees minder...

7 Resultaten
 • Quick view

  Kidsmill Bretagne Babykamer Wit

  De Kidsmill Bretagne Babykamer Wit is een stevige babykamer die netjes is afgewerkt en voldoet aan de Europese veiligheidseisen. Deze stoere meubels zijn geschikt voor zowel jongens-, meisjes- als uniseks babykamers.

  963,-

  67,-

 • Quick view

  Basicline Ralph Babykamer Wit

  De Basicline Ralph Babykamer Wit is een praktische babykamer met mooie witte tinten. De meubels zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en voldoen aan de veiligheidseisen voor baby's en jonge kinderen.

  309,-

  149,-

 • Quick view

  Bopita Verona Babykamer Wit

  De Bopita Verona Babykamer Wit beschikt over meubels in een strak design waardoor het tijdloos oogt en dus vele jaren mee kan. Gemaakt van MDF welke zijn afgewerkt met een milieu- en kindvriendelijke lak.
  59,-
 • Quick view

  Kids Factory Montana Babykamer Wit

  De Kids Factory Montana Babykamer Wit is een unieke babykamer. Door de verticale planken waarmee de meubels zijn vervaardigd, valt de babykamer erg op. De babykamer is ideaal voor een klein kamertje.

  603,-

  259,-

 • Quick view

  Stapelgoed Rock Babykamer Grijs

  De Stapelgoed Rock Babykamer Grijs is een stoere babykamer waarbij hout en grijs met elkaar gecombineerd wordt. De meubels zijn van MDF / massief hout. Dankzij dit hoogwaardige materiaal gaan de meubels jarenlang mee.
  69,-
 • Quick view

  Bopita Kyan Babykamer Deep Grey / Naturel

  De Bopita Kyan Babykamer Deep Grey / Naturel kenmerkt zich aan de grijze kleur wat is gecombineerd met blanken accenten. Door de schuine pootjes krijgen de meubels een unieke en moderne uitstraling.

  824,-

  59,-

 • Quick view

  Kids Factory Storm Babykamer Wit

  Deze Kids Factory Storm Babykamer Wit is werkelijk bestendig tegen een storm. De meubels zijn gemaakt van hoogwaardig MDF materiaal zodat je kleine jarenlang plezier van de kamer kan hebben.

  603,-

  319,-

7 Resultaten