Babykamer, Babykamers

Complete babykamers vintage stijl

Vintage babykamers zijn helemaal van deze tijd. Veel van onze vintage babykamers zien er net iets anders uit dan je gewend bent. Denk bijvoorbeeld aan het prachtige visgraatmotief dat in sommige meubels verwerkt is. Ook hebben wij babykamers in ons assortiment waarvan de meubels verschillende tinten hebben. De pootjes onder het ledikant, de kast en de commode hebben bijvoorbeeld een andere kleur dan de rest van deze meubels. Sommige babykamers vintage stijl verenigen meerdere stijlen. Ze zijn vintage, maar hebben tegelijkertijd ook moderne elementen. Het is de moeite waard om alle babykamers met de stijl vintage op deze pagina eens te bekijken. Je zult verrast zijn door alle fraaie ontwerpen!

Lees meer...

Handige details van babykamers in vintage stijl

Onze babykamers met de stijl vintage bieden je over het algemeen voldoende opbergruimte. De meeste vintage commodes hebben drie ruime laden waarin je heel wat spulletjes van je kindje kwijt kunt. Ook de kasten zijn vaak behoorlijk ruim. Meestal zijn deuren en laden van commodes en kasten voorzien van soft close geleiding, wat geruisloos openen en sluiten mogelijk maakt. Dit soort details vind je ook terug in de uitgebreide productbeschrijvingen van de babykamers vintage stijl.

Een complete vintage babykamer of losse meubels

Meestal zijn de commode, de kast en het ledikant van vintage babykamers niet alleen in één pakket maar ook los verkrijgbaar. Het is echter een aanrader om een complete babykamer vintage stijl aan te schaffen. Je hebt dan meteen alle meubels die je voor de kamer van je kindje nodig hebt. Bovendien passen alle meubels heel mooi bij elkaar. Een vintage babykamer bestaat meestal in ieder geval uit een commode en een ledikant. Vaak kun je ook kiezen voor een commode, een ledikant en een kast. De babykamer vintage stijl van jouw wensen bestel je snel en gemakkelijk online via Babypark.nl.

Lees minder...

4 Resultaten
 • Quick view

  Kidsmill Vince Babykamer Black / Walnut

  De meubels van de Kidsmill Vince Babykamer Black / Walnut hebben hoge, zwarte pootjes en zijn voorzien van een visgraatmotief op de fronten. Hierdoor krijgt de babykamer een unieke en stijlvolle uitstraling!

  1.175,-

  49,-

 • Quick view

  Coming Kids Harper Babykamer

  De Babykamer Harper (ledikant, commode en kast) is gemaakt van een combinatie van donker hout, robuuste poten en zwart metalen knoppen. Het visgraatmotief geeft de babykamer Harper een warme uitstraling.
  269,-
 • Quick view

  Kidsmill Vince Babykamer Black / Oak

  De meubels van de Kidsmill Vince Babykamer Black / Oak hebben hoge, zwarte pootjes en zijn voorzien van een visgraatmotief op de fronten. Hierdoor krijgt de babykamer een unieke en stijlvolle uitstraling!

  1.175,-

  99,-

 • Quick view

  Coming Kids Hoy Babykamer

  De Coming Kids Hoy Babykamer is een mooie kamer waarvan het babybed bestaat uit metaal en de commode en kledingkast van hout. De honingraat structuur op de ladenfronten maken de houten meubels bijzonder.

  808,-

  315,-

4 Resultaten