Babymatras ademend

Voor een baby is het goed kunnen ademen en een goede afvoer van warmte heel belangrijk. Je wilt voorkomen dat jouw kindje kooldioxide weer inademt of dat het oververhit raakt. Zorg daarom dat jouw kindjealtijd op de rug ligt, het niet te warm heeft en dat het op een matras slaapt dat ademend is. Bij Babypark hebben we verschillende ademende matrassen in ons assortiment. Koop dus eenvoudig een ademend babymatras via onze webshop zodat jouw kindje niet alleen comfortabel ligt maar ook veilig kan slapen.

Lees meer...

Assortiment babymatras ademend

Wanneer je op zoek bent naar een ademend babymatras dan moet je zeker eens het assortiment van Aerosleep bekijken. Neem bijvoorbeeld de Aerosleep Evolution Premium Pack bestaande uit een matras en een matrasbeschermer zorgt ervoor dat je kindje veilig slaapt en vrij kan ademen in een gezonde slaapomgeving. Het matras biedt extra comfort voor de rug van je baby, terwijl de matrasbeschermer een luchtlaagje voorziet met de unieke 3D-honingraatstructuur. Het matras is gemaakt van stevig koudschuim dat voor een perfecte rugondersteuning zorgt.

Bestellen ademend babymatras

Bestel jouw ademend matras vanuit onze overzichtelijke webshop. Doe je dat voor 20:00 uur en is het matras op voorraad dan zorgen wij ervoor dat we het nog dezelfde dag verzenden. Dan heb je het dus vaak de volgende dag al in huis. Wij rekenen geen bezorgkosten voor bestellingen van 20 euro of meer. Wil je graag meer informatie over de verschillende matrassen en ze eens met eigen ogen bekijken? Kom dan naar een van onze 10 megastores. Onze verkoopspecialisten adviseren je graag over de verschillende matrassen die beschikbaar zijn.

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Aerosleep Matras Evolution Pack 60 x 120 cm

  Met het Aerosleep Evolution Pack 60 x 120 cm zal je kindje veilig en comfortabel van de nachtrust genieten. Het Evolution Pack bestaande uit een matras en beschermer zijn gemaakt van duurzame materialen, biedt ondersteuning aan de rug van je kindje en beschikt over een 3D-honingraatstructuur.

  169,95

  149,99

 • Quick view

  Aerosleep Matras Essential Pack 60 x 120 cm

  Met het Aerosleep Matras Essential Pack 60 x 120 cm zal je kindje veilig en comfortabel van de nachtrust genieten. Het Essential Pack bestaande uit een matras en beschermer zijn gemaakt van duurzame materialen, biedt ondersteuning aan de rug van je kindje en beschikt over een 3D-honingraatstructuur.
  139,95
 • Quick view

  Aerosleep Matras Evolution Premium Pack 60 x 120 cm

  Met het Aerosleep Matras Evolution Premium Pack 60 x 120 cm zal je kindje veilig en comfortabel van de nachtrust genieten. Het Evolution Pack bestaande uit een matras en beschermer zijn gemaakt van duurzame materialen, biedt ondersteuning aan de rug van je kindje en beschikt over een 3D-honingraatstructuur.
  229,95
3 Resultaten
Trustpilot