Binnenvering babymatras

Voor een voordelige babymatras met binnenvering kun je ook terecht bij Babypark. De veren van een dergelijk matras zijn door middel van een spiraalveer aan elkaar verbonden. Ze zorgen ervoor dat jouw baby comfortabel ligt aangezien matrassen met binnenvering goede ventilerende eigenschappen hebben. Naast de standaard binnenvering hebben we uiteraard ook matrassen met de bekende pocketvering waarbij de veren per stuk verpakt zijn in textielzakjes die onafhankelijk van elkaar werken. Deze matrassen piepen minder en kunnen worden gebruikt in combinatie met verstelbare lattenbodems. Bekijk ons gehele assortiment babymatrassen met binnenvering om na te gaan welke keuze het beste aansluit op jouw wensen en budget. Je betaalt bij Babypark altijd de beste prijs door onze laagsteprijsgarantie.

Lees meer...

Assortiment babymatrassen met binnenvering

Wie voor een voordelig matras gaat met binnen vering kan kiezen voor een van onze Briljant modellen. Het matras van 14cm dikte is afgedekt met een polyether en een katoenen tijk. Voor een pocketvering hebben we o.a. matrassen van Coming Kids. Deze matras heeft een koudschuim kern en een 7 zone pocketvering. De hoes is anti allergisch/hypo allergeen en is tevens wasbaar op 60 graden. Naast deze twee modellen hebben we nog meer modellen en merken beschikbaar. Wanneer je toch liever voor een matras met bijvoorbeeld koudschuim wilt gaan, zal je bij Babypark slagen. Bekijk ons hele assortiment in onze webshop.

Bestellen binnenvering babymatras

Bestel jouw babymatras met binnenvering ook eenvoudig op onze webshop. De verzending is gratis voor elke bestelling van 20 euro of meer. En bestel je voor 20:00 uur dan versturen we het nog dezelfde dag. Je bent ook altijd welkom in een van onze 10 megastores waar je ons assortiment met eigen ogen kunt bekijken. In onze showroom helpen onze verkoopspecialisten je met alle vragen die je nog hebt. De adresgegevens en contactgegevens zijn terug te vinden op onze website.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Matras Briljant Binnenvering 70 x 140 cm

  Het Matras Briljant Binnenvering 70 x 140 cm is comfortabel voor je kindje. Het matras is afgedekt met een polyether en een katoenen tijk en biedt optimale ventilatie. Gemaakt van anti-allergische materialen.

  99,-

  89,99

 • Quick view

  Matras Briljant Binnenvering 60 x 120 cm

  Het Matras Briljant Binnenvering 60 x 120 cm is comfortabel voor je kindje. Het matras is afgedekt met een polyether en een katoenen tijk en biedt optimale ventilatie. Gemaakt van anti-allergische materialen.

  89,99

  79,99

2 Resultaten
Trustpilot