Bibabad badjes

Maak van je douche een kinderbad. Zet een gemakkelijk verplaatsbaar en inklapbaar Bibabad badje neer. Dat is super praktisch. Als je kindje een bad heeft genomen, klap je het Babibad badje gewoon weer in en ruim je het op. Het badje is heel lang te gebruiken omdat het bad geschikt is voor kinderen tot de leeftijd van 8 jaar.

Lees meer...

Bibabad badjes zijn verstelbaar

Een Bibabad badje is aan te passen aan de grootte van je doucheruimte. Verstel het badje zodanig dat het past in de doucheruimte, zodat het Bibabad badje stabiel op de grond staat. De pootjes kun je verlengen of inkorten. Niet alleen de lengte en de breedte, maar ook de hoogte van een Bibabad badje is verstelbaar. De minimale hoogt is ongeveer 35 cm.

De afvoer van het water

Vóór gebruik dien je de afvoer van het Bibabad badje aan te sluiten aan de afvoer van de doucheruimte. Zo kun je na gebruik het water gemakkelijk weg laten lopen. Het afvoergat dien je zelf in de badzak aan te brengen. Dat is ideaal, want zo kun je zelf kiezen op welke plek het gat het meest praktisch is.

Lees minder...
4 Resultaten
 • Quick view

  BiBaBad All White 70-90 cm

  Het BiBaBad All White 70-90 cm is een ideaal alternatief voor een vast ligbad en is geschikt voor kinderen tot 8 jaar. Het bad is en lengte en breedte verstelbaar en kan na gebruik weer worden ingeklapt.

  139,-

  129,-

 • Quick view

  BiBaBad All White 80-100 cm

  Het BiBaBad All White 80-100 cm is een ideaal alternatief voor een vast ligbad en is geschikt voor kinderen tot 8 jaar. Het bad is en lengte en breedte verstelbaar en kan na gebruik weer worden ingeklapt.
  149,-
 • Quick view

  BiBaBad White 80-100 cm

  Het BiBaBad White 80-100 cm is een ideaal alternatief voor een vast ligbad en is geschikt voor kinderen tot 8 jaar. Het bad is en lengte en breedte verstelbaar en kan na gebruik weer worden ingeklapt.
  149,-
 • Quick view

  BiBaBad All White 60-80 cm

  Het BiBaBad All White 60-80 cm is een ideaal alternatief voor een vast ligbad en is geschikt voor kinderen tot 8 jaar. Het bad is en lengte en breedte verstelbaar en kan na gebruik weer worden ingeklapt.
  129,-
4 Resultaten
Trustpilot