Munchkin badjes

Op deze pagina vind je ons complete assortiment Munchkin badjes, waaronder een opblaasbaar veiligheidsbadje. Dit badje is een aanrader als je kindje te groot is geworden voor een baby badje, maar nog niet toe is aan het grote bad. Dit badje is bedoeld voor kinderen van 6 tot 24 maanden oud die al rechtop kunnen zitten. Kijk snel verder voor de mogelijkheden.

Lees meer...

Opblaasbaar badje van Munchkin

Het opblaasbaar badje van Munchkin is ideaal om in het grote bad te zetten. Zo heeft je kindje een afgesloten plekje en is het grote bad niet zo groot. Het opblaasbaar badje van Munchkin voelt heel comfortabel aan, dankzij de voorgevormde hoofdsteun. Het antislip oppervlak voorkomt zoveel mogelijk dat je kindje in het badje uitglijdt. Als het water in het badje te warm is, verschijnt het woord ‘HOT’op de White Hot® Veiligheidsschijf. Zo word je altijd gewaarschuwd als het water te warm is. Na het badderen leeg je het badje eenvoudig door de afvoerdop eruit te halen. Het opblaasbaar badje van Munchkin is niet alleen handig en comfortabel. Het ziet er ook heel leuk uit. Dit Munchkin badje ziet eruit als een badeend. Je kindje zal dit heel leuk vinden. Dankzij zo’n leuk badje wordt het voor je kindje een feest om in bad te gaan.

Over Munchkin

Munchkin is een merk van baby- en peuteraccessoires. Naast Munchkin badjes verkopen wij ook badspeeltjes, babyspiegels, bordjes, bekers en bestek van Munchkin. Ons aanbod van Muchkin is dus heel divers. Het zijn stuk voor stuk handige en mooie producten waar jij en je kindje veel plezier van zullen hebben. Jouw gewenste Munchkin badje en eventuele andere Munchkin producten bestel je eenvoudig online via onze webshop. Wij bezorgen de bestelde producten zo snel mogelijk bij je thuis, zodat je direct van je aankoop kunt genieten. Bij Babypark profiteer je van de Laagste Prijsgarantie, waardoor je zeker weet dat je nooit teveel betaalt.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Munchkin White Hot™ Opblaasbaar Veiligheidsbadje

    Dit Munchkin White Hot™ Opblaasbaar Veiligheidsbadje is ideaal wanneer je kindje te groot is geworden voor een babybadje. De White Hot™ technologie waarschuwt je wanneer het water te warm is om in te badderen.
    25,95
1 Resultaten