Skip Hop badspeeltjes

 

Met Skip Hop badspeelgoed kan je baby urenlang spelen. Het badspeelgoed is ook leuk om weg te geven als kraamcadeautje. Met Skip Hop badspeelgoed maak je elke baby blij. Een setje Skip Hop badspeelgoed bestaat meestal uit meerdere vormpjes, bijvoorbeeld plastic eendjes die op water kunnen drijven. Deze speeltjes kunnen ook leuk met water gevuld worden. Veel van deze speeltjes zijn op elkaar te stapelen. De meeste kinderen vinden het heerlijk om hiermee bezig te zijn. De meeste Skip Hop badspeeltjes voor baby’s zijn verkrijgbaar in vrolijke tinten. Kleine kinderen houden immers van sprekende kleuren.

 

Lees meer...

Gebruiksvriendelijk Skip Hop badspeelgoed

Veel Skip Hop badspeeltjes zijn heel gemakkelijk op te bergen. De meeste van deze speeltjes zijn ook prima uit te wassen in de vaatwasser, mocht dat nodig zijn. Daarnaast kun je deze speeltjes ook gewoon afnemen met een vochtig doekje. Je droogt de meeste Skip Hop badspeeltjes ook heel gemakkelijk weer af.

 

Over Skip Hop

Skip Hop maakt al sinds 2003 innovatieve en functionele producten die het ouderschap gemakkelijker en leuker maken. De variatie aan Skip Hop producten is eindeloos. Naast Skip Hop  badspeelgoed voor je baby verkopen wij ook ander speelgoed, slabbetjes, borden en bestek. Het bedrijf Skip Hop werd opgericht door de jonge ouders Ellen en Michael Diamant. Toen ze op zoek waren naar een mooie luiertas die ook heel praktisch is, vonden zij deze niet. Vervolgens kwamen zij op het idee om zelf dit soort producten te maken. Dit was het begin van Skip Hop. Kwaliteit staat bij Skip Hop bovenaan. Verder streeft Skip Hop ook altijd naar hele veilige producten. Onvermoeid werkt het team van Skip Hop steeds weer door om dat ene, perfecte product te krijgen dat voldoet aan de hoge kwaliteitsstandaard van Skip Hop.Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Skip Hop Dunck Boy

    De vrolijke Skip Hop Duck eendjes zorgen voor veel spetter en spat plezier. Met deze eendjes zou je kindje zich niet snel vervelen en maken het afspoelen van je kindje ook erg gemakkelijk.
    12,50
1 Resultaten