Kleine giraf badspeeltjes

 

Geef je kindje in bad leuke Kleine Giraf badspeeltjes om mee te spelen. Al deze speeltjes zien er heel vrolijk en kleurrijk uit. Bij veel badspeelgoed van Kleine Giraf komt een giraf terug. De speeltjes hebben bijvoorbeeld de vorm van een giraf of de giraf komt terug in de plaatjes, bijvoorbeeld bij het Kleine Sophie de Giraf badboekje.

Lees meer...

Vrolijke Kleine Giraf badspeeltjes: het badboekje

Met het Kleine Sophie de Giraf badboekje van Kleine Giraf kan je kindje zich in bad vermaken. Het badboekje toont de waterwereld in acht pagina’s. Bij de plaatjes kan je kindje zelf verhaaltjes bedenken. Het leuke van een badboekje is dat het gewoon nat kan worden. Het is ook heel gemakkelijk schoon te maken. Wordt het boekje vies, dan neem je het gewoon even af met een vochtig doekje.

Over Kleine Giraf

Onder Kleine Giraf vallen meerdere merken, waaronder Sophie de Giraf. Badspeeltjes van Kleine Giraf vallen op door het bijzondere design en het gebruik van natuurlijke materialen. Het speelgoed van Kleine Giraf bevat geen schadelijke stoffen als Phthalaten, BPA en PVC. Verder is al het baby badspeelgoed van Kleine Giraf gemaakt onder eerlijke werkomstandigheden. Naast de Kleine Giraf badspeeltjes op deze pagina verkopen wij nog meer speelgoed van Kleine Giraf. De Kleine Giraf badspeeltjes van jouw wensen en ander baby badspeelgoed van Kleine Giraf is online te bestellen via Babypark.nl. Dit speelgoed is ook heel leuk om weg te geven als kraamcadeau. Van Kleine Giraf zijn ook geschenksets verkrijgbaar. Bij Babypark profiteer je niet alleen van de Laagste Prijsgarantie, maar ook van een snelle levering. Indien wij jouw online order en betaling vandaag nog vóór 20.00 uur ontvangen, bezorgen wij het speelgoed morgen al bij je thuis. Dit is alleen mogelijk als de bestelde producten bij ons op voorraad zijn.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Sophie de Giraf Badboekje

  Het Sophie de Giraf badboekje zorgt je kindje veel plezier tijdens het badderen. Het badboekje dat gemaakt is van hoogwaardig materiaal beschikt over 8 pagina's en een zoemer.

  11,99

  7,95

 • Quick view

  Sophie De Giraf Badpuzzel

  Met de Sophie De Giraf Badpuzzel zal je kindje zich niet snel meer vervelen in bad. De vrolijke puzzel stimuleert de ontwikkeling van je kindje en is gemaakt van hoogwaardig materiaal. Geschikt vanaf 10 maanden.

  27,99

  25,49

2 Resultaten
Trustpilot