Luma Waskussenhoezen

Met een waskussenhoes voelt het waskussen veel fijner aan voor je baby. Van het merk Luma verkopen wij hele leuke hoezen met stijlvolle patroontjes. Deze waskussenhoezen zijn meestal geschikt voor standaard waskussens.

Lees meer...

Gemakkelijk te reinigen

Mocht het waskussenhoes vies worden, dan is dat geen punt. Luma waskussenhoezen kun je meestal gewoon uitwassen in de wasmachine, vaak op maximaal 30°C. De hoezen zijn dus heel praktisch in gebruik.

Over Luma

Luma Babycare is het “zusje” van het bekende, Nederlandse merk Bebe-Jou. Daar waar Bebe-Jou staat voor “vertrouwd”, staat Luma voor “design, eigentijds en eenvoud”. Net als van Bebe-Jou zijn er van Luma ook complete collecties verzorgingsproducten verkrijgbaar. Als je alles uit deze collectie koopt, passen de producten mooi bij elkaar. Overigens kun je ook gerust producten uit verschillende collecties met elkaar combineren. Zoek vandaag nog waskussenhoezen en andere artikelen van Luma uit en bestel deze online via onze webshop!

Lees minder...
4 Resultaten
 • Quick view

  Luma Sunset Shapes Waskussenhoes

  Dit Luma Sunset Shapes Waskussenhoes ligt comfortabel voor je kindje wanneer het een schone luier krijgt of aangekleed moet worden. De hoes is gemaakt van zacht materiaal en geschikt voor standaard waskussens.
  13,99
 • Quick view

  Luma Tropical Island Waskussenhoes

  Dit Luma Tropical Island Waskussenhoes ligt comfortabel voor je kindje wanneer het een schone luier krijgt of aangekleed moet worden. Gemaakt van zacht materiaal en geschikt voor standaard waskussens.
  13,99
 • Quick view

  Luma Bow Deco Waskussenhoes

  Dit Luma Bow Deco Waskussenhoes ligt comfortabel voor je kindje wanneer het een schone luier krijgt of aangekleed moet worden. Gemaakt van zacht materiaal en geschikt voor standaard waskussens.
  13,99
 • Quick view

  Luma Lovely Sky Waskussenhoes

  Dit Luma Lovely Sky Waskussenhoes met prints ligt comfortabel voor je kindje wanneer het een schone luier krijgt of aangekleed moet worden. Gemaakt van zacht materiaal en geschikt voor standaard waskussens.
  13,99
4 Resultaten
Trustpilot