Ergobaby inbakerdoeken

Baker je kindje in met een Ergobaby inbakerdoek, zodat de kans op verkeerd inbakeren maar heel klein is. Met een Ergobaby inbakerdoek kan iedereen overweg. Het systeem is heel simpel: Je legt de voeten van je kindje in de zak en je wikkelt de bovenkant van de inbakerdoek om je kindje heen. Meestal maak je de Ergobaby inbakerdoek dicht met klittenband of knoopjes.

Lees meer...

De oplossing van veel slaapproblemen

Soms is je kindje rusteloos, huilt het veel en slaapt het slecht. Misschien maakt je kindje veel ongecontroleerde bewegingen met de armpjes en kan het hierdoor maar moeilijk in slaap komen. Probeer dan eens een Ergobaby inbakerdoek uit. Bij veel baby’s doet een Ergobaby inbakerdoek wonderen. Je kindje slaapt weer als een roos!

Een Ergobaby inbakerdoek geeft geborgenheid

In de wieg of in het ledikant voelt je kindje zich misschien een beetje alleen. Een Ergobaby inbakerdoek geeft je kindje een gevoel van geborgenheid. Ook hierdoor zal je kindje veel beter slapen.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Ergobaby Inbakerdoek Sheep

    In de ergonomische Ergobaby inbakerdoek wikkel je jouw kindje op een veilige en vertrouwde manier in. De Swaddler zorgt voor langer, veiliger en comfortabeler slapen en is gemaakt van zacht en ademend materiaal.
    24,95
1 Resultaten