Fresk inbakerdoeken

 


Baker je kindje in met een comfortabele Fresk inbakerdoek. Op deze pagina vind je ons complete assortiment Fresk inbakerdoeken. Bestel vandaag nog jouw gewenste Fresk inbakerdoek online via onze webshop en maak gebruik van onze snelle bezorgservice!

 

Fresk inbakerdoeken van mousseline

De meeste Fresk inbakerdoeken zijn gemaakt van mousseline. Dat is een geweven stof van katoen. Mousseline voelt zacht aan. De stof is luchtdoorlatend, waardoor je kindje het niet te warm krijgt. Mousseline kan meestal in de wasmachine gewassen worden op 30°.

 

Lees meer...

Over Fresk

Fresk is een Hollands merk. De oprichters hebben Scandinavische roots, wat ook te merken is aan de producten. Fresk inbakerdoeken en andere producten zijn beïnvloed door Scandinavische trends.
Fresk betekent ‘fris’. Fresk staat voor een fris briesje, een nieuwe start. Geef jouw kindje een nieuwe start met een Fresk inbakerdoek.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Fresk Whale Inbakerdoek Blue 120 x 120 cm

  In de Fresk Whale Inbakerdoek Blue 120 x 120 cm wikkel je jouw kindje op een veilige en vertrouwde manier in. De inbakerdoek zorgt voor langer, veiliger en comfortabeler slapen en is gemaakt van zacht en ademend materiaal.
  29,95
 • Quick view

  Fresk Whale Inbakerdoek Blue 70 x 60 cm

  In de Fresk Whale Inbakerdoek Blue 70 x 60 cm wikkel je jouw kindje op een veilige en vertrouwde manier in. De inbakerdoek zorgt voor langer, veiliger en comfortabeler slapen en is gemaakt van zacht en ademend materiaal.
  15,95
2 Resultaten
Trustpilot