Puckababy inbakerdoeken

Is je kindje vaak onrustig, huilt het veel en kan het maar moeilijk in slaap komen? Baker je kindje dan eens in met een Puckababy inbakerdoek. Voor veel baby’s was een Puckababy inbakerdoek dé oplossing voor slaapproblemen.

Lees meer...

Een Puckababy inbakerdoek geeft rust en geborgenheid

Een Puckababy inbakerdoek geeft je kindje rust. Veel baby’s maken ongecontroleerde bewegingen met de armpjes, waardoor ze maar niet kunnen slapen. In een Puckababy inbakerdoek kan dit niet meer. Daarnaast geeft een Puckababy inbakerdoek je kindje een gevoel van geborgenheid. Ook hierdoor zal je kindje veel beter slapen.

Een Puckababy inbakerdoek is veilig

Het is belangrijk om je kindje op een veilige manier in te bakeren. Gebruik je een gewone doek om je kindje mee in te bakeren, dan bestaat de kans dat je dit op een verkeerde manier doet. Met een Puckababy inbakerdoek is deze kans nihil, ook als je geen ervaring hebt met inbakeren. Ben je overtuigd van de Puckababy inbakerdoeken? Kom dan langs in één van onze megastores of bestel je Puckababy inbakerdoek online.

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Puckababy The Original Piep 0-3 Mnd

  Met deze Puckababy The Original Piep 0-3 Mnd stimuleer je een gezond slaap- en voedingsritme bij je kindje. De inbakerslaapzak is geschikt voor baby's van 0-3 maanden en biedt een veilig en geborgen gevoel.

  Normale prijs: 44,90

  Special Price 39,95

 • Quick view

  Puckababy The Original Mini 3-6 Mnd

  Met deze Puckababy The Original Mini 3-6 Mnd stimuleer je een gezond slaap- en voedingsritme bij je kindje. De inbakerslaapzak is geschikt voor baby's van 3-6 maanden en biedt een veilig en geborgen gevoel.

  Normale prijs: 54,95

  Special Price 53,96

 • Quick view

  Puckababy The Original Mini 3-6 Mnd Teddy Moscow

  Met deze Puckababy The Original Mini 3-6 Mnd Teddy Moscow stimuleer je een gezond slaap- en voedingsritme bij je kindje. De inbakerslaapzak is geschikt voor baby's van 3-6 maanden en biedt een veilig gevoel.
  59,95
3 Resultaten
Trustpilot