Roommate kussens & hoezen

Dankzij een sfeervol Roommate kussen ziet de kinderkamer er extra gezellig uit. Een Roommate kussen leg je bijvoorbeeld neer aan het voeteinde van het bed of als decoratie op een bankje of stoeltje. Een baby kussen van Roommate is heel vrolijk en kleurrijk.

Lees meer...

Een baby kussen van Roommate met een gezichtje

Veel Roommate kussens zijn versierd met een gezichtje. Soms heeft een baby kussen van Roommate de vorm van een leeuwenkop of berenkop. In andere gevallen is een Roommate kussen voor de kinderkamer een ananas, peer of maantje met een gezichtje. Deze kussentjes zien er heel ludiek en vrolijk uit.

Over Roommate

Roommate is een heel leuk merk van decoratieartikelen voor de kinderkamer De kleuren zijn hip, vrolijk én sfeervol. Ons assortiment van Roommate zit boordevol verrassingen, zoals een leuk tentje om in te spelen, een mooie zitzak of een grappige poster. Ook de muziekmobielen van Roommate zien er ontzettend leuk uit. Deze hang je bijvoorbeeld aan het ledikantje in de babykamer. Roommate lampen in de vorm van een wolk of huis prikkelen de verbeelding van je kindje, evenals de muurhaken in de vorm van een vlinder of sterretje. Roommate is een merk om vrolijk van te worden. Bekijk ook eens ons complete assortiment van Roommate en laat je inspireren! Roommate kussens zijn online te bestellen via onze webshop. Dankzij de Laagste Prijsgarantie weet je zeker dat je nooit teveel betaalt. Wij zorgen ervoor dat jouw bestelling zo snel mogelijk bij je thuis is. Als jouw online order en betaling ons vandaag nog vóór 20.00 uur bereiken, doen wij de bestelde artikelen meestal meteen op de post, zodat jij deze morgen ontvangt. Voorwaarde is wel dat de bestelde artikelen bij ons op voorraad zijn.

Lees minder...
4 Resultaten
 • Quick view

  Roommate Bear Pram Kussen Grey

  Dit mooie Roommate Bear Pram Kussen Grey is heerlijk om mee te knuffelen. Het kussen is ook te gebruiken als rugsteun in bijvoorbeeld de kinderwagen zodat je kindje comfortabel rechtop kan blijven zitten.
  40,-
 • Quick view

  Roommate Nursing Pillow Cover Kite

  De Roommate Nursing Pillow Cover Kite voelt heerlijk zacht aan voor jouw kindje. Het kussensloop is voorzien van een vlieger print en is daardoor een echte eyecatcher op de kamer van jouw kindje.
  27,-
 • Quick view

  Roommate Lion Pram Kussen Yellow Ochre

  Dit mooie Roommate Lion Pram Kussen Yellow Ochre is heerlijk om mee te knuffelen. Het kussen is ook te gebruiken als rugsteun in bijvoorbeeld de kinderwagen zodat je kindje comfortabel rechtop kan blijven zitten.
  40,-
 • Quick view

  Roommate Bear Pram Kussen Anthracite

  Dit mooie Roommate Bear Pram Kussen Anthracite is heerlijk om mee te knuffelen. Het kussen is ook te gebruiken als rugsteun in bijvoorbeeld de kinderwagen zodat je kindje comfortabel rechtop kan blijven zitten.
  40,-
4 Resultaten
Trustpilot