Smallstuff kussens & hoezen

Smallstuff kussens zijn een mooie aanvulling van het interieur. Een Smallstuff kussen maakt de kinderkamer extra sfeervol. Een Smallstuff kussen voor de kinderkamer heeft in veel gevallen de vorm van een dier, bijvoorbeeld een Zebra, giraffe of olifant.

Lees meer...

Een Smallstuff kussen en knuffel inéén

Zo’n kussen is in veel gevallen een kussen en knuffel inéén. Je kindje kan met dit Smallstuff kussen knuffelen én het staat leuk als decoratie in een stoel of op een bankje. Je kunt het kussen ook aan het voeteinde van een bed neerleggen. Zo’n kinderkamer of babykamer kussen van Smallstuff kan dus meerdere functies vervullen. Dankzij de bijzondere vorm heeft het een vrolijke en speelse uitstraling. Een kinderkamer of babykamer kussen van Smallstuff is meestal gemaakt van honderd procent katoen. Meer informatie vind je terug in de productbeschrijvingen bij de Smallstuff kussens op deze pagina.

Over Smallstuff

Smallstuff is een Deens label van speelgoed en accessoires voor kinderen. Alle items van Smallstuff zijn gemaakt in een typisch, Deens design met een retro uitstraling. De zachte tinten van Smallstuff ontwerpen zorgen voor sfeer. Voor veel spulletjes van Smallstuff zijn oude handwerktechnieken gebruikt, zoals haken en breien, wat de retro uitstraling alleen maar versterkt. Verder zijn veel producten versierd met retro bloemen. Smallstuff producten zijn onderling goed met elkaar te combineren. De kleuren passen goed bij elkaar. Onze Smallstuff kussens en andere Smallstuff producten zijn online te bestellen via Babypark.nl. Dankzij onze Laagste Prijsgarantie weet je zeker dat je nooit teveel betaalt. Wij bezorgen je bestelling zo snel mogelijk bij je thuis. Als jouw online order en betaling ons vandaag nog vóór 20.00 uur bereikt, bezorgen wij het bestelde Smallstuff kussen in de meeste gevallen morgen al bij je thuis. Voorwaarde is wel dat de bestelde producten bij ons op voorraad zijn.

Lees minder...
8 Resultaten
 • Quick view

  Smallstuff Panda Kussen

  Dit schattige Smallstuff Panda Kussen steelt de show in de kamer van je kindje. Het stijlvolle kussen in de vorm van een panda is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt.
  54,95
 • Quick view

  Smallstuff Zebra Kussen

  Dit schattige Smallstuff Zebra Kussen steelt de show in de kamer van je kindje. Het stijlvolle kussen in de vorm van een zebra is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt.
  44,95
 • Quick view

  Smallstuff Zebra Kussen Bubblegum

  Dit schattige Smallstuff Zebra Kussen Bubblegum steelt de show in de kamer van je kindje. Het stijlvolle kussen in de vorm van een zebra is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt.
  44,95
 • Quick view

  Smallstuff Zebra Kussen Grey

  Dit schattige Smallstuff Zebra Kussen Grey steelt de show in de kamer van je kindje. Het stijlvolle kussen in de vorm van een zebra is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt.
  44,95
 • Quick view

  Smallstuff Giraffe Kussen Hazel

  Dit schattige Smallstuff Giraffe Kussen Hazel steelt de show in de kamer van je kindje. Het stijlvolle kussen in de vorm van een giraf is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt.
  44,95
 • Quick view

  Smallstuff Knitted Elephant Kussen Grey

  Dit schattige Smallstuff Knitted Elephant Kussen Grey steelt de show in de kamer van je kindje. Het kussen in de vorm van een olifant is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt.
  49,95
 • Quick view

  Smallstuff Knitted Hippo Kussen

  Dit schattige Smallstuff Knitted Hippo Kussen steelt de show in de kamer van je kindje. Het kussen in de vorm van een olifant is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt.
  49,95
 • Quick view

  Smallstuff Elephant Kussen 35 x 35 cm

  Dit schattige Smallstuff Elephant Kussen 35 x 35 cm steelt de show in de kamer van je kindje. Het kussen met olifanten print is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht en comfortabel aanvoelt.
  32,95
8 Resultaten