Bébé-Jou lakens

Laat jouw kindje slapen onder een comfortabel Bébé-Jou ledikantlaken of wieglaken. Een Bébé-Jou wieglaken is meestal 75 x 100 cm en is te gebruiken voor de eerste periode na de geboorte. Een Bébé-Jou ledikantlaken is groter. Laat je je kindje na de geboorte meteen in een groot bedje slapen, dan kun je soms ook al direct een Bébé-Jou ledikantlaken gebruiken. Informatie over de afmetingen van Bébé-Jou lakens vind je terug in de productbeschrijvingen op deze pagina.

Lees meer...

Het comfort van een Bébé-Jou wieglaken of ledikantlaken

Vrijwel elk Bébé-Jou wieglaken of ledikantlaken is gemaakt van honderd procent katoen. Dit materiaal voelt lekker zacht aan en laat ook goed lucht door. Een luchtdoorlatend laken zorgt voor de grootste comfort. Het voorkomt overmatig transpireren en voelt ook prettig aan.

Over Bébé-Jou

Van het merk Bébé-Jou verkopen wij uiteenlopende verzorgingsproducten voor je kleintje. Alle producten van Bébé-Jou zijn comfortabel en van goede kwaliteit. Met een Bébé-Jou badset heb je alles wat je nodig hebt voor het dagelijkse badmoment van je kindje. Je kunt kiezen voor een badje mét badstandaard waaraan je het badje eenvoudig vastklik. Een compleet badset bevat vaak ook een aankleedkussen en een manicureset. Het is mogelijk om voor een bad met thermometer te kiezen, zodat je in één oogopslag kunt zien of het badwater de juiste temperatuur heeft. Ook bij de eerste stappen naar zindelijkheid zijn Bébé-Jou producten heel behulpzaam. Wij verkopen onder meer potjes en toilettrainers van Bébé-Jou. Jouw gewenste Bébé-Jou lakens en eventuele andere producten van Bébé-Jou bestel je snel en gemakkelijk online via Babypark.nl. Je profiteert dan meteen van de Laagste Prijsgarantie én een snelle levering. Als wij jouw online order en betaling vandaag nog vóór 20.00 uur ontvangen, doen wij de bestelde Bébé-Jou baby lakens in de meeste gevallen meteen op de post, zodat jij deze morgen al ontvangt. Dit is alleen mogelijk als de bestelde Bébé-Jou baby lakens bij ons op voorraad zijn.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Bebe-Jou Sweet Dreams Wieglaken 75 x 100 cm

  Onder het Bebe-Jou Sweet Dreams Wieglaken 75 x 100 cm zal je kindje veilig en comfortabel in het wiegje liggen. Het wieglakentje van Bebe-Jou is gemaakt van hoogwaardig materiaal en wasbaar in de wasmachine.
  19,99
 • Quick view

  Bebe-Jou Sweet Dreams Ledikantlaken 150 x 100 cm

  Onder het Bebe-Jou Sweet Dreams Ledikantlaken 150 x 100 cm zal je kindje veilig en comfortabel in het ledikant liggen. Het ledikantlakent van Bebe-Jou is gemaakt van hoogwaardig materiaal en wasbaar in de wasmachine.
  22,99
2 Resultaten