Heel veel verschillende Taftan lakens

 

Een laken moet er ook mooi uitzien
Een lakentje voor je baby moet natuurlijk lekker liggen, zodat je kindje lekker kan slapen. Toch wil je ook keuze hebben uit verschillende lakens zodat je kunt variëren. Kies er daarom voor om verschillende lakens van Taftan te kopen. Deze lakens zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Ook kun je kiezen of je bijvoorbeeld lakens met ruitjes, streepjes of verschillende figuren in allerlei kleuren wilt hebben. Zo heb je elke keer weer een heel ander bedje voor je kindje.

Lees meer...

 

Babypark heeft allerlei leuke lakens voor je
Als je op zoek bent naar leuk beddengoed, dan moet je eens op de website van Babypark kijken. In de online shop vind je meerdere Taftan lakens zodat je wiegje of ledikantje er telkens weer anders uitziet. Wil je een keer een stoer bedje en een ander keer een schattige look? Kies voor elke look een ander Taftan laken. Als je een keer een laken van Taftan in de aanbieding wilt kopen, dan moet je gewoon de site in de gaten houden. Hier is telkens weer een actie waar je van kunt profiteren.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Taftan Hello World Wieglaken Roze 80 x 100 cm

  Het Taftan Hello World Wieglaken Roze 80 x 100 cm is een prachtig lakentje van het merk Taftan wat gemaakt is van biologisch katoen. Het wieglaken heeft een ontwerp in zachte aardetinten.

  11,95

  8,96

 • Quick view

  Taftan Ledikantlaken Hello World 120 x 150 cm

  Het Taftan Ledikantlaken Hello World 120 x 150 cm is gemaakt van 100% biologisch katoen. Verder is het een lakentje met een vrolijk design, waaronder je kindje heerlijk kan slapen.

  Normale prijs: 21,95

  Special Price 16,46

2 Resultaten
Trustpilot