Fabs World lakens

Maak de wieg of het ledikant van je kindje compleet met een Fabs World laken. De meeste Fabs World lakens zijn handgemaakt en daardoor uniek. Fabs World lakens zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en voelen heel prettig aan voor je kindje.

Fabs World lakens uit een kleurlijn

Sommige Fabs World lakens zijn onderdeel van een collectie textielproducten van dezelfde kleurlijn. Het is een aanrader om deze Fabs World lakens te combineren met andere producten uit dezelfde kleurlijn. Natuurlijk kun je een Fabs World laken ook prima gebruiken met een deken van een ander merk uit ons assortiment. Let wel op of de deken bedoeld is om te combineren met een laken.
Lees meer...

Over Fabs World

Fabs World maakt mooie textielcollecties voor baby’s en jonge kinderen. De Fabs World lakens, dekens, waskussenhoezen, badcapes en andere producten zien er vrolijk en fantasierijk uit. De meeste Fabs World producten worden Fair Traide gemaakt door Thaise vrouwen in een klein atelier in Bangkok. Met jouw aankoop steun je deze vrouwen en zorg je voor werkgelegenheid in Thailand.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Fabs World Shy Panda Ledikantlaken Grey 100 x 150 cm

    Onder de Fabs World Shy Panda Ledikantlaken Grey 100 x 150 cm zal je kindje veilig en comfortabel in het ledikant liggen. Het ledikantlaken is gemaakt van hoogwaardig materiaal en wasbaar in de wasmachine.
    20,95
1 Resultaten