Flexa lakens

Een Flexa laken geeft comfort en ziet er mooi uit. Veel Flexa lakens zijn gemaakt van katoen of van een combinatie van katoen en satijn. De meeste Flexa lakens zijn verkrijgbaar in meerdere, eigentijdse kleuren. Bekijk op deze pagina ons complete assortiment Flexa lakens!

Lees meer...

Een laken van Flexa combineren

Soms verkopen wij ook ander beddengoed van Flexa in dezelfde stijl als het Flexa laken of het Flexa hoeslaken. Je kunt het Flexa hoeslaken of laken dan mooi hiermee combineren. Natuurlijk is het ook mogelijk om een bijpassende deken of ander beddengoed te kopen van een ander merk. Onze collectie beddengoed is heel uitgebreid, zodat je altijd wel de items vindt in de kleur en stijl die jij op het oog hebt.

Over Flexa

Behalve Flexa lakens, verkopen wij onder meer decoratieartikelen, speelgoed en slaapkamerkamermeubels van Flexa. Onder onze Flexa meubels tref je zowel ‘gewone’ bedden als stapelbedden en halfhoogslapers aan. Ook verkopen wij bijpassende kasten en bureaus. Bij de diverse producten van Flexa in de online shop van Babypark vind je tevens diverse opbergmanden en opbergdozen. Hierin kun je bijvoorbeeld speelgoed opbergen. De meeste meubels zijn in meerdere kleuren te verkrijgen. Je kunt ervoor kiezen om de kinderkamer in te richten met meubels in verschillende kleuren en zo je eigen stijl creëren. Het is zeker de moeite waard om ook eens het complete assortiment van Flexa op onze webshop te bekijken! Jou gewenste Flexa laken en eventuele andere producten van Flexa bestel je eenvoudig online via onze webshop. Bij je aankoop profiteer je van de Laagste Prijsgarantie én een snelle levering. Als jouw online order en betaling ons vandaag nog vóór 20.00 uur bereiken, doen wij het bestelde Flexa laken meteen op de post. Jij krijgt deze dan in de meeste gevallen morgen al thuisgestuurd. Dit is alleen mogelijk als het bestelde Flexa laken bij ons op voorraad is.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Flexa Popsicle Hoeslaken 200 x 250 cm

    De Flexa Popsicle Hoeslaken 200 x 250 cm is gemaakt van kwalitatief katoen en past precies om het matras heen van dit betreffende merk. Leuk te combineren met een Popsicle dekbedovertrek.
1 Resultaten