Fresk wieg- en ledikantlakens

 

Een laken is onmisbaar bij het opmaken van het wiegje en het ledikantje, het houdt de deken die boven het laken ligt schoon en fris. Ook maakt de omslagstrook van een laken in combinatie met een bijpassende deken het wiegje of ledikantje af tot een stijlvol geheel. Bij Babypark is er een ruime keuze in lakens.

 

Lees meer...

Frisse Fresk lakens

Fresk heeft in haar collectie mooie lakens voor zowel een wiegje als een ledikantje. De Fresk lakens zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en wasbaar in de wasmachine op 40°C. Je hebt de keuze uit Fresk lakens met verschillende omslagstroken. Zo zijn er omslagstroken met bijvoorbeeld een tekst, een afbeelding of verschillende randen. Combineer eens een Fresk wieglaken met een Fresk wiegdeken.

 

Over Fresk

Het merk Fresk is opgericht door het echtpaar van Aardenne dat naast de Nederlandse roots ook Scandinavisch roots heeft. Fresk betekent in het Scandinavisch ‘een fris briesje, een nieuw begin’. De babyproducten van Fresk zijn fris, lief, eigenwijs en een tikkeltje retro. Naast Fresk lakens zijn er ook andere producten van Fresk verkrijgbaar bij Babypark zoals Fresk vesten, Fresk slabbetjes, Fresk rompers en Fresk dekens. Babypark heeft de laagste prijsgarantie en voor 20:00 uur besteld betekent dezelfde dag nog verstuurd, mits het product op voorraad is.
Lees minder...
7 Resultaten
 • Quick view

  Fresk Leaves Wieglaken 75 x 90 cm

  Onder dit Fresk Leaves Wieglaken zal je kindje veilig en comfortabel in de wieg liggen. Het laken is gemaakt van zacht materiaal, wasbaar in de wasmachine en leuk te combineren met een deken.
  27,50
 • Quick view

  Fresk Leaves Ledikantlaken 120 x 150 cm

  Onder dit Fresk Leaves Ledikantlaken zal je kindje veilig en comfortabel in het ledikant liggen. Het laken is gemaakt van zacht materiaal, wasbaar in de wasmachine en leuk te combineren met een deken.
  32,50
 • Quick view

  Fresk Whale Ledikantlaken 120 x 150 cm

  Onder dit Fresk Whale Ledikantlaken zal je kindje veilig en comfortabel in het ledikant liggen. Het laken is gemaakt van zacht materiaal, wasbaar in de wasmachine en leuk te combineren met een deken.
  29,95
 • Quick view

  Fresk Sunshine Wieglaken 75 x 90 cm

  Onder dit Fresk Sunshine Wieglaken zal je kindje veilig en comfortabel in de wieg liggen. Het laken is gemaakt van zacht materiaal, wasbaar in de wasmachine en leuk te combineren met een deken.
  25,95
 • Quick view

  Fresk Herringbone Wieglaken 75 x 90 cm

  Onder dit Fresk Herringbone Wieglaken zal je kindje veilig en comfortabel in de wieg liggen. Het laken is gemaakt van zacht materiaal, wasbaar in de wasmachine en leuk te combineren met een deken.
  25,95
 • Quick view

  Fresk Whale Wieglaken 75 x 90 cm

  Onder dit Fresk Whale Wieglaken zal je kindje veilig en comfortabel in de wieg liggen. Het laken is gemaakt van zacht materiaal, wasbaar in de wasmachine en leuk te combineren met een deken.
 • Quick view

  Fresk Herringbone Ledikantlaken 120 x 150 cm

  Onder dit Fresk Herringbone Ledikantlaken zal je kindje veilig en comfortabel in het ledikant liggen. Het laken is gemaakt van zacht materiaal, wasbaar in de wasmachine en leuk te combineren met een deken.
  29,95
7 Resultaten